Economic

Afacerile locale sunt cele mai afectate de coronavirus

Multe afaceri sunt afectate de noul virus, însă cele mai afectate sunt afacerile ce produc doar pentru zona din care sunt.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Afacerile din zona Ponte Vedra Beach au avut un impact semnificativ în urma opririi coronavirusului. Distanțarea socială, orele de operare reduse și evenimentele anulate au devenit greu și rapid.

Care sunt afacerile cele mai afectate?

Cei mai afectați sunt cei din industria turismului, care au simțit efectele la doar câteva ore după ce oficialii au început să folosească cuvântul „pandemie”.

Advertisment

Hilton Garden Inn, din Ponte Vedra Beach, a înregistrat un flux imediat de anulări după ce CÂMPII au anunțat încheierea bruscă la o zi după începerea turneului.

Advertisment

Potrivit directorului general Chuck Schoonmaker, imediat după eliberarea cuvântului oficial, Hilton a onorat rambursările complete pentru anulările la rezervările la 30 de zile. Înainte de JOCURI, cele 127 de camere ale hotelului erau ocupate. În prezent, Hilton funcționează pe aproximativ 25-30 de camere, sau cu o ocupație de 20%.

Pentru oaspeții pe care îi au, Hilton și-a ridicat standardele de curățenie, ștergând toate suprafețele dure imediat după utilizare și / sau la fiecare oră. Fiecare suprafață din hotel, inclusiv butoane pentru ascensor, căruțe pentru servicii de cameră, scaune, mese și contoare sunt dezinfectate pe oră de către personal, indiferent dacă au fost sau nu folosite.

Alte detalii despre problemele economice

În plus, Schoonmaker a spus că Hilton lucrează în prezent pentru a găzdui oaspeții, oferind un nou serviciu personal de cumpărături. Acesta va include cumpărături alimentare și comenzi de ridicare a restaurantelor pentru cei care stau la hotel, pentru a se asigura că sunt în siguranță și pentru a le oferi un mod de a practica distanța socială.

Kathleen Floryan, un broker imobiliar din zonă, a declarat că piața imobiliară nu a avut încă un succes semnificativ, dar că „înaintează cu prudență”, afacerile au nevoie de ajutor.

“Consiliul Agenților Imobiliari nu a oprit rulotele”, a spus Floryan. „În prezent, dezinfectez grupurile în timpul caselor deschise, dar primesc în continuare cereri de spectacole. Din fericire, eu îmi ocup majoritatea afacerilor online. ”

Afacerile mici lucrează pentru a se adapta distanțării sociale, oferind noi metode de cumpărături și oferte pentru produsele lor.

V Pizza a anunțat pe pagina lor de Facebook că implementează linii directoare de curățare chiar mai stricte pentru angajați și se oferă acum pentru a rula comenzi de preluare la mașinile clienților.

Trasca & Co Eatery oferă servicii de curbură. În plus, aceștia oferă acum livrare gratuită între orele 11:30 și 13:30. cu o achiziție de 25 de dolari și livrare gratuită la mesele „Grab and Go” în perioada 2-4 p.m. De luni pana vineri.

Potrivit Karinei Coryell, coproprietar, restaurantul face și „Pop-Ups” în cartierele locale, astfel încât rezidenții nici nu trebuie să părăsească blocul. Coryell îndeamnă pe oricine este interesat să aibă un pop-up Trasca să o contacteze cu sugestii.

În timp ce întreprinderile locale lucrează pentru a se adapta la noul climat economic al unei lumi pandemice, ei tot văd o reducere a clienților, deoarece multe persoane nu își părăsesc casele. Ceea ce este cel mai deranjant este faptul că nimeni nu știe când se va sfârși pandemia.

Advertisment
Advertisment