Tehnologie

Animale 3D în sufragerie, create cu telefonul

Copiii se bucură de distracția momentului, cu ajutorul animalelor 3D create cu telefonul.

În plină pandemie de coronavirus, o nouă formă de distracție a devenit tot mai populară printre copiii nevoiți să stea în casă. Animale în mărime naturală pot fi acum proiectate direct pe ecranul telefonului.

Animale 3D, o funcție oferită de Google

În perioada pandemiei de Covid-19, Google a venit cu o funcție ce se bucură de foarte multă popularitate. Astfel, compania americană vine în ajutorul copiilor care se plictisesc stand în casă.

Prin intermediul telefonului mobil, se pot crea diverse animale în format 3D, precum tigrul sau ursul. Opțiunea funcționează pe majoritatea smarthpone-urilor, însă e nevoie de descărcarea celui mai nou sistem de operare disponibil.

Cum pot fi create animalele 3D

Primul pas este să accesați site-ul google.com și să căutați animalul pe care vreți să îl proiectați. Căutarea trebuie realizată în limba engleză și trebuie să conțină doar denumirea animalului. De exemplu, „dog”(câine), „cat”(pisica), „lion”(leu).

Următorul pas constă în derularea în jos până când apare o căsuța în care scrie „View în 3D”. Opțiunea se găsește, de cele mai multe ori, sub o succintă descriere de pe site-ul Wikipedia.

Ulterior, apăsați pe „View în 3D” și apoi e necesar să micșorați telefonul până în momentul în care animalul e afișat pe ecran că și cum ar stă în casă voastră. Dimensiunile animalelor pot fi mărite sau reduse prin casă, astfel încât totul să pară cât mai real.

Pot fi alese numeroase animale, iar lista este în creștere. Printre favoritele utilizatorilor, se numără rechinul(shark), leul(lion), poneiul(shetland pony) și pisica(cat). Pe lângă faptul că e distractivă, această funcție poate fi o lecție pentru copii interesați de animalele sălbatice și domestice.

Astfel, aceștia pot învață direct de acasă, fără a fi nevoiți să viziteze grădina zoologică. Așadar, opțiunea oferită de Google se demonstrează a fi atât amuzantă, cât și educațională. Pentru divertisment, a fost folosită deja și de foarte mulți adulți.

Tags
Close