Politică

Moțiunea de cenzură, tot mai aproape

Partidul Social Democrat anunță că merge înainte cu inițiativa de a demite Guvernul Orban.

Reclama

Robert Cazanciuc a anunțat că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL o a fie depusă cât mai curând. Singurul lucru care se așteaptă în prezent este strângerea semnăturilor necesare.

Moțiunea de cenzură va fi depusă curând

PSD a lansat atacuri constante la adresa Guvernului PNL, pe durata crizei de coronavirus. Social-democrații au acuzat liberalii de proastă gestionare a pandemiei și au susținut în repetate rânduri că aceștia trebuie să plece.

Reclama

„Imediat ce o să avem semnăturile, angajamentele asumate de parteneri, vom face asta. Moțiunea de cenzură trebuia depusă ieri pentru că fiecare zi cu acest Guvern, din păcate, înseamnă pentru poporul român un cost, un cost pe sănătate, un cost pe economie.

De ieri trebuia depusă moțiunea de cenzură, dar trebuie să adunăm toate semnăturile, toate forțele care vor să scape de acest Guvern cât mai curând posibil”, a declarat Cazanciuc, conform Agerpres. Acesta a adăugat că au fost strânse aproape toate semnăturile necesare inițiativei.

Înainte de a fi depusă moțiunea, va avea loc un congres al PSD

„Cu siguranță trebuie un congres, cât se poate de repede, în condiții sanitare, care să permită organizarea. Poate să fie un mixt de un număr de oameni care pot să rămână într-o sală în siguranță cât va fi posibil, probabil și o formulă combinată de vot de la distanță, în așa fel încât să asigurăm o dezbatere reală, o participare cât mai largă a membrilor PSD, dar toată lumea să știe că se află în siguranță.

E nevoie de un congres pentru a stabiliza conducerea partidului și de a aduna toate energiile în jurul unei echipe. Echipa trebuie să funcționeze cu motoarele turate. Vedeți că este nevoie de o poziție foarte fermă, e nevoie să dăm jos acest Guvern cât mai repede posibil. Pentru acest lucru este nevoie ca toate energiile să stea în spatele unei echipe”, a adăugat Cazanciuc.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close