Politică

Fiul politicianului Adrian Marciuc a împușcat un adolescent

Dramă fără margini. Familia liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Adrian Marciuc, este distrusă. Singurul lor copil, Robert, a împușcat un adolescent.

Tragedie în lumea politică. Fiul cunoscutului politician Adrian Marciuc, Robert, a făcut un gest care-l va costa grav. A împușcat un adolescent.

Fiul politicianului Adrian Marciuc a împușcat un adolescent

Se vede treaba că atunci când ești fiu de politician, ai senzația că nimeni nu te poate trage la răspundere. Așa a gândit și Robert, fiul lui Adrian Marciuc, care a împușcat un adolescent. Acesta este acuzat că a tras cu un pistol într-un băiat cu care ar fi avut niște discuții. Potrivit publicației gorjeanul, până în acest moment, nu s-a depus împotriva tânărului nici o plângere penală.

Robert a avut multe alte probleme penale în ultimii ani

Fiul liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Adrian Marciuc a împușcat un adolescent. Martorii spun că evenimentul s-a produs pe raza municipiului Motru. Robert a ales să facă acest gest, după ce a avut discuții în contradictoriu cu băiatul respective. Se pare însă că nu prima dată când Robert calcă pe bec. Acesta a mai avut și alte probleme penale în ultimii ani. Astfel, acesta a fost condamnat, în februarie, la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracțional și trafic de droguri. Acesta a fost implicat în binecunoscutul dosar de trafic de stupefiante din campusul studențesc la Timișoara. Din fericire pentru el, sentința nu este definitivă.

În 2016, a fost reținut pentru un scandal într-un bar

Cu doi ani în urmă, Robert Marciuc împreună cu alți tineri au fost reținuți de procurorii de la Timiș pentru trafic de droguri. Totul s-a întâmplat după ce au fost făcute descinderi la Complexul Studențesc Timișoara. Și tot Robert a mai ținut prima pagină a ziarelor în anul 2016. Atunci a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a provocat un scandal într-un bar din Motru. Atunci a bătut doi clienți și a agresat o angajată.

 

Tags
Close