Tehnologie

Zvonuri: Apple Watch va Avea Touch ID

Noi zvonuri din lumea Tech sugerează faptul că Apple lucrează la un senzor touch ID pentru viitoarea generație de Apple Watch Series 6.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Atât iUpdate, cât și The Verifier consideră că Apple va introduce anul acesta schimbări majore la Apple Watch, dar și la watchOS 7.

Una dintre inovațiile pregătite de cei de la Apple ar putea fi un nou senzor de amprentă incorporat în rotița digitală a Apple Watch. Totuși, majoritatea fanilor speră că acest senzor va fi amplasat chiar în display. Acest lucru a fost deja implementat de mai mulți producători de smartphone-uri Android.

Advertisment

Securitatea biometrică la Apple Watch

Până acum, gigantul tech a neglijat securitatea biometrică în ceea ce privește Apple Watch. Acesta nu este dotat nici cu cameră, ceea ce elimină posibilitatea integrării funcției Face ID. În prezent, singura măsură de securitate pentru aceste dispozitive este un cod pin.

Advertisment

Cu toate acestea, este posibil ca anul acesta să vină cu schimbări majore. Apple Watch ar putea primi senzorul Touch ID atât în Digital Crown, cât și în display.

Totuși, zvonurile privind Touch ID în ecran la iPhone nu s-au concretizat. Astfel, există posibilitatea ca acestea să nu se concretizeze nici la Apple Watch.

Lansarea Apple Watch Series 6

Lansarea noului Apple Watch Series 6 este așteptată în luna Septembrie a acestui an. De asemenea, watchOS 7 va fi cel mai probabil lansat în luna Iunie, la WWDC.

Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 poate întârzia sau decala aceste date. Așadar, este destul de complicat să putem prezice o dată exactă a lansării în acest moment.

De altfel, cel mai așteptat eveniment al fiecărui an, lansarea noului iPhone, ar putea fi amânată până în 2021. Chiar dacă Apple ar putea lucra la design, partea de producție este extrenalizată în China.

Advertisment
Advertisment