Tehnologie

WhatsApp Introduce Noi Feature-uri

După lansarea noului Dark Mode, se pare că WhatsApp pregătește un nou feature care ar putea schimba complet aplicația.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Se pare că WhatsApp are în plan mai multe schimbări anul acesta, menite pentru a deveni mai populară. La scurt timp după lansarea mult așteptatul dark mode, WhatsApp pare că va introduce un nou feature, numit „Delete Message”.

Testat în Octombrie în versiunea beta

Se pare că funcția „Disappearing”, care a fost introdusă în luna Octombrie în versiunea beta v2.19.275, pentru Android, a fost destul de populară printre cei care au testat-o. Astfel, dezvoltatorii aplicației au decis continuarea acestui feature.

Advertisment

Aceasta va fi avea denumirea „Delete Message”, iar testele pe versiunile beta au arătat că va putea fi utilizată pentru ștergerea anumitor mesaje din grupuri. Totuși, un raport al WABetaInfo, sugerează că și utilizatorii unici vor avea acces la acest feature.

Advertisment

Ce presupune „Delete Message”

Dacă în prezent putem șterge mesajele manual, se pare că noua funcție le va permite utilizatorilor să opteze pentru ștergerea automată a mesajelor.

Astfel vei putea alege ca mesajele tale să rămână valabilă pentru 1 oră, 1 zi, 1 săptămână, 1 lună, sau un an. De asemenea, vei avea opțiunea de a opri această funcție.

Dacă o vei activa, aplicația va afișa de asemenea un ceas care sugerează că mesajul se va șterge.

Evoluția aplicației WhatsApp

La începuturile sale, în 2019, WhatsApp nu arăta deloc cum arată în ziua de astăzi. În realitate, expansiunea și popularitatea aplicației au explodat odată cu achiziția ei de către Facebook.

Una dintre funcțiile mai puțin cunoscute ale aplicației, este WhatsApp Web. Practic, începând din 2015, mesajele pot fi accesate și de pe laptop sau PC. Acest lucru se poate realiza accesând pagina dedicată web.whatsapp.com, sau descărcând un software special în calculator.

Avantajele WhatsApp vs SMS

Deși asemănătoare cu iMessage sau Android Messages, WhatsApp este metoda cea mai populară de instant messaging din România.

Acest fapt se datorează în principal interfeței grafice, dar și a faptului că aplicația este cross platform. Indiferent că treci de la iPhone la Android, sau invers, utilizând WhatsApp, ve avea acces la aceleași funcții.

 

Advertisment
Advertisment