Tehnologie

Vodafone lansează platforma „Împreună suntem mai puternici”

Compania digitală e destinată să faciliteze accesul online al utilizatorilor la spectacole artistice live, clase de sport și diferite cursuri. 

Advertisment
Advertisement

Sub sloganul ” Împreună suntem mai puternici”, Vodafone România lansează o platformă ce va oferi conținut live persoanelor care stau acasă.

Inițiativa vine pentru a ajuta oamenii în contextul restricțiilor impuse în vederea încetinirii răspândirii de Covid-19. Platforma va susține totodată și artiștii, în această perioadă.

Advertisment

Vodafone lansează platforma pentru a veni în sprijinul oamenilor

Compania e convinsă că societatea poate trece peste aceste momente grele, prin solidaritate și eforturi comune. Atunci când Pământul pare că s-a oprit, tehnologia ne sprijină să fim mai uniți că niciodată. În același timp, ea diminuează sentimentul de izolare prin mențirea oamenilor conectați între ei, dar și cu ceea ce iubesc.

Advertisment

Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit Vodafone România, a vorbit despre această inițiativă. El e de părere că în situația actuală, totul este legat de tehnologie. Oamenii au fost nevoiți să își adapteze viața, activitățile, pasiunile, munca învățatul și comunicatul.

Acesta spune că Vodafone și-a mobilizat toate eforturile pentru a se implica direct în lupta cu pandemia, inclusiv prin donații. Pe lângă conectivitatea oferită, Mostafa El Beltagy se declară foarte mândru de acțiunile de ajutorare a persoanelor în vârstă, prin intermediul platformelor online și al voluntarilor.

Pe lângă șansa de a putea accesa conținut de calitate, platforma permite utilizatorilor să susțină comunitățile în această perioada. Astfel, ei vor putea dona direct către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses.

Creatorul platformei digitale este Tudor Chirilă

El va ajuta utilizatorii să rămână conectați la muzică și teatru și să sprijine artiștii direct de la domiciliu. Tudor Chirilă spune că a contactat câteva companii pentru a veni în ajutorul artiștilor care nu își mai pot exercită profesia.

El spune că a fost foarte încântat de ideea platformei de la Vodafone. Chirilă consideră că este nevoie ca oamenii să înțeleagă faptul că rolul social al artiștilor este unul care nu poate fi înlocuit.

Alături de Tudor Chirilă, artiști consacrați precum Irina Rimes, Damian Drăghici, Cornel Ilie, vor oferi oamenilor momente de bucurie prin intermediul platformei. Totodată, vor fi implicați și artiști independenți, precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole care vor oferi momente de muzică live.

Românii pot urmări scene de teatru interpretate de Florin Piersic JR, Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. Vor fi disponibile și cursuri precum cele de hairstyling, gătit, gaming sau magie. Totodată, vor există și cursuri de fitness online.

Advertisment
Advertisment