Tehnologie

Top 5 Gandget-uri Pe Care Trebuie Să Le Ai în 2020

Dacă vrei să faci o schimbare în ceea ce privește tehnologia și gadget-urile pe care le ai, 2020 este anul perfect pentru acest lucru.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Iată TOP 5 gangeturi pe care trebuie să le ai în 2020:

#1: iPhone 11

Deși majoritatea pasionaților preferă în continuare dispozitivele Android, Apple rămâne în top în ceea ce privește securitatea datelor. FYI – iPhone este unul dintre cele mai greu de atacat dispozitive.

În plus, noul iPhone 11 costă aproximativ 4,000 de lei, iar performanțele și camera cu care este dotat i-ar putea convinge chiar și pe cei mai înfocați fani Samsung să „schimbe tabăra”.

Advertisment

#2: Fitbit Alta HR

Dacă nu ai o brățară smart pentru fitness, este timpul să îți cumperi un Fitbit Alta HR. Acest gadget costă aproximativ 450 de lei și, spre deosebire de un smartwatch, bateria poate ține chiar și o săptămână.

Advertisment

În plus, te va ține la curent cu tot ceea ce înseamnă activitățile sportive zilnice – numărul de pași, caloriile arse, bătăile inimii, somn etc.

#3: MSI GE75 Raider 9SF

Dacă ești pasionat de jocuri, acesta este laptopul perfect de gaming. Într-adevăr, costă un pic peste 2,000.00 de Euro, însă te asigurăm că își merită toți banii.

Display-ul de 17.3 inch, tastatura silențioasă și placa video Nvidia RTX 2070 îți vor oferi o experiență de joc unică.

#4: Jura S8

Tehnologie nu înseamnă doar telefoane și calculatoare. Pasionații de cafele se pot bucura anul acesta de aparatul de cafea Jura S8. Acesta are o mulțime de programe și selecții pre-stabilite – latte macchiato, flat white, espresso, ristretto și multe altele.

Deși costă peste 1,300.00 de Euro, trebuie să știi că îți vei putea pregăti cafeaua încă din pat, acționând aparatul cu ajutorul aplicației mobile Jura Coffee, disponibilă în App Store și Google Play.

#5: Apple iPad Pro

Dacă până de curând, iPad-urile erau doar tablete premium, în prezent, lucrurile s-au schimbat, iar acestea pot înlocui cu succes un laptop.

Cu un preț de aproximativ 4,300 de lei, noul iPad este un must-have în special pentru graphic designer-ii profesioniști. Acesta oferă atât capabilități extrem de performante, cât și un design care le face extrem de portabile.

Acestea fiind spuse, înainte de a face o alegere privind gadget-urile, asigură-te în primul rând că ai nevoie de ele și că nu vei cheltui banii pe ceva care nu are utilitate.

Advertisment
Advertisment