Tehnologie

Stai la Curte? Iată Cele Mai Bune Mașini de Tuns Iarba Robotizate din 2020

Nu doar casele sunt smart în 2020! Și proprietarii de curți se pot bucura de gadget-uri din ce în ce mai performante.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Inteligența artificială ne aduce în fiecare an mai aproape de viitor. 2020 este fără doar și poate un an al inovațiilor, iar dacă plănuiești să înveți programare, acum este momentul. BTW, iată cele mai bune limbaje de programare pe care le poți învăța în 2020.

Dar să revenim la subiectul principal…

Advertisment

Cum tunzi iarba în 2020

Adevărul este că, pentru majoritatea dintre noi, tunsul ierbii din curte nu este întocmai o activitate plăcută. Vestea bună este că același lucru l-au observat și cercetătorii din domeniul tech. Astfel, aceștia au conceput mai bou roboți care vor tunde iarba pentru tine.

Advertisment

În cele ce urmează, vom explora cei mai buni roboți pentru tuns iarba din 2020. Fie că ești în căutarea unui astfel de gadget mai ieftin, sau vrei cea mai performantă mașină de tuns iarba propulsată de inteligență artificială, iată mai jos recomandările noastre:

#1: Work WE140

Work WE140

Acest robot este alegerea ideală pentru cei care vor să plătească un preț rezonabil. Acest dispozitiv costă sub 1 mie de euro și este capabil să livreze o calitate excelentă pe suprafețe mici.

În plus, tot ce va trebui să faci pentru a tunde iarba, este să programezi orele la care robotul să „iasă la treabă”. Acest lucru se realizează extrem de ușor, de pe telefon, cu ajutorul unei aplicații mobile.

Așadar, dacă ai o curte de sub 1 mie de metri pătrați, îți recomandăm să explorezi această variantă.

#2: Robomow RS630

Robomow RS630

Deși costă un pic mai mult, acesta este recomandat pentru curțile cu suprafețe mai mari de iarbă sau gazon. În plus, vine dotat cu un senzor de ploaie, astfel că va știi dacă poate sau nu să tundă iarba de dimineață.

De asemenea, acest robot își calculează nivelul de energie și astfel, atunci când simte că este timpul, se întoarce singur la încărcător.

Pentru curțile cu mai mult de 1 mie de metri pătrați, acesta este robotul de tuns iarba ideal.

#3: Honda Miimo HRM520

Honda Miimo HRM520

Honda nu face doar mașini și motociclete. Robotul Honda Miimo HRM520 se numără printre „pionierii” acestei noi industrii.

Costă aproximativ 3 mii de euro, însă are capacități incredibile. Din aplicația mobilă prin care este controlat, vei putea ajusta o mulțime de detalii, printre care și înălțimea firului de iarbă sau de gazon.

Nu este indicat pentru curțile mari, dar este recomandat pentru cei care dau atenție micilor detalii.

Advertisment
Advertisment