Tehnologie

Școala de Hardware Un Proiect Atractiv și Interactive

PC Garage, un magazin online de produse IT extrem de renumit oferă copiilor posibilitatea de a se apropia cât mai mult de tehnologie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prin intermediul acestui proiect copiii pot avea preocupări educative care le pot dezvolta frumos imaginația

Școala de Hardware prezintă subiecte de mare interes pe tema hardware. Este vorba despre o școală care inițiază copiii în tainele ascunse ale tehnologiei.

Advertisment

Un proiect educativ pentru copii

Mădălin, Răzvan și Daniela vor face o emisiune în care vor prezenta tot felul de subiecte care atrag interesul copiilor ce au o mare pasiune pentru calculator.

Advertisment

Aceștia vor avea invitați speciali cu care vor discuta deschis despre hardware, calculatoare. laptopuri și tastaturi. Toată lumea cunoaște informația de baza despre calculator însă nu știu amănuntele și detaliile care le prezintă funcțiile.

Calculatorul poate fi folosit pentru o mulțime de activități. Ceea ce puțini știu este că la bază acesta este format din hardware și software.

În cadrul acestei școli copiii pot afla informații deosebit de prețioase vizavi de cele 2 componente. Ei vor înțelege mult mai bine cum funcționează calculatorul și care este diferența dintre funcțiile de bază.

Copiii vor descoperi procesorul, placa de bază, memoria RAM, și vor cunoaște cât mai multe lucruri despre echipamentele care alcătuiesc interfața.

Acest proiect este dedicat în special pentru pasionații de tehnologie

Este vorba despre un proiect educațional care să atragă copiii să învețe cât mai mult despre calculator. În acest fel ei au ocazia să pună tot felul de întrebări vizavi de laptop și calculator și vor primi imediat un răspuns concret.

Școala de Hardware poate fi urmărită live pe canalul Youtube în fiecare joi la ora 15. Începând de astăzi 2 aprilie acest proiect este în derulare.

Mădălin, Răzvan și Daniela vor face o transmisie live în fiecare zi de joi pentru a veni cu explicații importante pentru cei mici.

Bineînțeles că toate informațiile oferite în cadrul acestei emisiuni vor fi pe înțelesul copiilor. Obiectivul principal al acestui proiect este să îl facă pe fiecare copil să înțeleagă care este rolul componentelor PC și modul în care acestea interacționează.

Cei mici vor putea urmări și lecții de istorie a calculatorului interactive. Ei vor avea acces gratuit la informații de mare valoare, Vor afla când a apărut primul procesor sau prima placă de baza și cum au evoluat lucrurile de atunci.

PC Garage prin intermediul acestui proiect îi încurajează pe cei mici să facă cu încredere primii pași în explorarea tehnologiei. Acesta este de fapt viitorul.

Tehnologia are un rol extrem de important în educație.Copiii se pot dezvolta armonios și au posibilitatea de a acumula un  bagaj vast de cunoștințe de bază în mod interactiv.

Advertisment
Advertisment