Tehnologie

Review Huawei P40 Pro: Cel Mai Mare Senzor de Cameră

Huawei a anunțat de curând lansarea noului model P40. Asemenea celorlalte dispozitive de la Huawei, focusul principal este pe camera foto.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

La fel ca restul mobilelor de la Huawei, noul P40 Pro se concentrează foarte tare pe camera foto. Mai mult decât atât, specificațiile acestuia, spre deosebire de alte brand-uri, se ridică la nivelul așteptărilor.

P40 vine în trei versiuni

Huawei produce noul P40 în 3 versiuni, toate cu același chipset, software și cameră foto Ultra Vision.

Advertisment

Versiunile Pro și Pro Plus sunt foarte asemănătoare, diferența constând în modulul camerei, precum și în materialul din care sunt produse. P40 (simplu) este mai mic, ușor mai gros și are un ecran mai puțin performant.

Advertisment

Diferențele majore între cele trei se pot vedea în ceea display, camere și tehnologia de încărcare. Într-o comparație rudimentară, P40 Pro pare să se plaseze între P40 Pro Plus și versiunea cea mai simplă, P40.

Cum arată noul P40 Pro?

Cum arată Huawei P40 Pro

Huawei pare că s-a reinventat din punct de vedere al design-ului. Noul model P40 Pro are toate marginile sunt conice și se integrează perfect în șina metalică care înconjoară ecranul.

Conform celor de la Huawei, design-ul a fost conceput astfel încât să imite aspectul apei înainte de a rupe tensiunea superficială. Acesta este disponibil în 3 variante de culoare: Ice White, Deep Sea Blue și Negru.

În partea din spate, camera este amplasată în aceiași poziție ca și în cazul modelului de anul trecut. În plus, aceasta este atât de mare, încât nu vorbim neapărat de design, cât despre o integrare relativ plăcută.

Camera face diferența

Camera face diferența

În fiecare an, Huawei pune accent pe cameră în ceea ce privește modelele P. Iată ce cunoaștem despre camera noului P40 Pro.

Deși sistemul de zoom este asemănător cu cel de pe P30 Pro, tehnologia folosită pe noul model este mai matură și, implicit, mai rafinată. P40 Pro are un zoom optic capabil să mărească cu până la 5x imaginea. În plus, senzorul responsabil pentru acest lucru este mult mai puternic de data aceasta.

P40 Pro are un senzor de 12MP cu un filtru RYYB, pe care Huawi l-a folosit pe camerele dispozitivelor lansate în ultimul an. Acest lucru permite o luminozitate mai bună, dar și mai captarea mai multor detalii.

Cu siguranță cei de la Huawei vor continua să inoveze, iar noi vom continua să vă oferim review-urile celor mai noi dispozitive lansate.

Advertisment
Advertisment