Tehnologie

Prime Video primește funcția de Watch Party

Prime Video va beneficia de o funcție pe care clienții Netflifx și-o doresc de mult.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cu toate că nu este la fel de popular în România precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime Video câștigă rapid teren. Acesta produce multe seriale foarte apreciate în lume, precum Man în the High Castle, The Boys și Sneaky Pete (printre cele mai recente).

Totodată, Prime Video învește în producții îndrăgite care au fost abandonate de alte companii, ca și The Expanse. Acum, serviciul de streaming ia fața concurenței, primind funcția de Watch Party.

Prime Video primește funcția de Watch Party

Ca urmare a restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, serviciile de streaming au beneficiat de un succes incredibil. Amazon consideră că o funcție de Watch Party poate fi foarte utilă pentru utilizatorii săi.

Advertisment

Drept urmare, introduce opțiunea de a putea viziona alături de alți prieteni filme și seriale de pe Prime Video de la distanță. Funcția este una nativă, ce poate fi accesată direct din interfața Amazon Prime Video și se bazează pe tehnologia Watch Party de pe Twitch.

Advertisment

Limita celor ce pot accesa o singură camera de vizionare este de 100 de oameni. Totuși, toți trebuie să dețină abonamente Amazon Prime.

Deocamdată, e disponibilă doar pe desktop

Funcția poate fi utilizată doar la vizionarea dintr-un browser de desktop. Cel care creează camera și invită alte persoane va putea controla ce film este redat și va putea opri sau derula, dacă vrea. Ceilalți utilizatori sunt simpli spectatori.

Interacțiunea dintre cei care vizionează filmul se desfășoară într-o căsuță de chat. Funcția este disponibilă în prezent în Statele Unite ale Americii. Amazon, fiind o companie globală, va extinde, cel mai probabil, Watch Party și în alte zone.

În plus, deși Amazon nu oferă oficial serviciile sale în România, serviciul de streaming Prime Video este disponibil de câțiva ani deja. Drept urmare, am putea primi și noi acces la noua funcție.

sursă: go4it.ro

Advertisment
Advertisment