Tehnologie

Pregătiri Intense Pentru a 5 a Ediție Bucharest Tech Week

Acest festival de tehnologie are loc în luna mai iar pregătirile nu au încetat nici în perioada de epidemie cu coronavirus

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Organizatorii acestui amplu festival care revoluționează lumea tehnologiei are mare încredere că acest eveniment va fi un real succes.

În plină pandemie de coronavirus autoritățile fac eforturi uriașe de a stopa riscul de contaminare, În acest context în care toate sectoarele sunt paralizate organizatorii marelui eveniment tehnologic privesc optimiști.

Advertisment

Perioada 18-24 mai este dedicate în totalitate tehnologiei

Oficialii speră că până în luna mai lucrurile să reintre în normal. Bucharest Tech Week va avea loc  între 18-24 mai, la Radisson Blu Hotel și în Piața Universității.

Advertisment

Dacă coronavirusul continuă să facă ravagii la nivel global aceștia vor fi puși în ipostaza de a anula marele eveniment tehnologic. Prin urmare ar putea fi reprogramat.

Organizatorii evenimentului respectă cu precizie măsurile impuse pentru a lupta eficient împotriva acestui virus de temut. Din nefericire, efectele răspândirii rapide a coronavirusul nu întârzie să apară. Aceștia își doresc să treacă cât mai repede starea de urgență pentru a putea depăși cu bine situația de față.

În aceste momente, ei sunt preocupați pentru organizarea cât mai eficientă a marelui eveniment tehnologic. Acesta trebuie să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Se iau în considerare și variante de back-up pentru reprogramarea evenimentului

Echipa Universum Events vor să asigure tuturor participanților maximă siguranță. Toți membrii echipei fac eforturi uriașe pentru a duce proiectul la bun sfârșit.

În momentul de față ei sunt obligați să păstreze distanța socială. Această situație ilustrează cât de importantă este tehnologia în situații de acest gel, când oamenii pot ține legătură doar prin intermediul sistemelor tehnologice.

Echipa de organizare a marelui eveniment se ocupă de ultimele detalii pentru ca totul să fie foarte bine pus la punct. Aceștia își pun mari speranțe în ediția din 2020 și speră să nu fie nevoiți să suspende evenimentul.

Peste 25.000 de persoane așteptate în perioada 18-24 mai la Tech Expo în Piață Universității. Aceștia au posibilitatea de a testa roboți, drone, și imprimante 3D de ultima generație.

În plus, au la dispoziție autovehicule electrice și hibrid dar și noutăți smart home și gadget-uri performante.

În cadrul acestui eveniment se vor reunii profesioniști din toată lumea care vor aduce detalii de mare importanță în ceea ce privesc noutățile tehnologice apărute.

Un număr de 60 de companii își vor prezența produsele inovative și vor aduce în atenția participanților soluții tech inedite. Bucharest Tech Week este un eveniment dedicate tuturor pasionaților de tehnologie.

Advertisment
Advertisment