Tehnologie

Ore virtuale de yoga

Ca multe afaceri locale care au fost solicitte de guvernul de stat în acest sens, Yoga Pilates Barre și-a închis joi studiouile

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ca multe afaceri locale care au fost solicitate de guvernul de stat în acest sens, Yoga Pilates Barre de la Albemarle și-a închis joi studiourile.

Cu toate acestea, fanii de fitness vor putea totuși să obțină un drive-through, într-un fel, cu orele care se deplasează online.

Advertisment

Cindy Brewer Purser, proprietarul YPB, a început săptămâna aceasta să facă cursuri de instruire doar online, disponibile prin intermediul unui grup privat de Facebook.

Advertisment

La început, orele ei erau unele realizate cu personalul actual, ca parte a acestuia pentru cei cu abonamente lunare sau cu permise.

Începând de miercuri, a plecat la instrucții solo de acasă și a închis studioul a doua zi.

„Mă trezesc dimineața și încă predau clasa de grup; doar eu fac și învăț în același timp ”, a spus Purser.

Alături de orele de grup, a folosit aplicația FaceTime de pe telefon pentru a putea face clase individuale cu clienții împreună cu aplicația de întâlnire Zoom.

Cursurile de yoga pot fi făcute online, dar a menționat că pilates necesită echipamente care sunt doar în studio. Are un antrenament pentru roșii pilates, care poate fi făcut acasă.

Cu toate acestea, Purser a spus că anumite obiecte de uz casnic pot fi folosite în locul echipamentelor.

Părere despre yoga virtuală

„Oamenii au fost foarte misto … încă le puteam învăța multe lucruri cu covorașele sau lucrurile pe care le au acasă”, a spus Purser.

Pentru lucrările de balet, de obicei, efectuate la un bar, Purser a spus că poate fi folosit un scaun, o masă sau altele asemenea.

“Încerc să-mi predau cursurile fără a necesita prea multe recuzite … îți poți crea propria rezistență (în greutate)”, a spus Purser.

În mod normal, în timpul cursurilor, Purser face mult mai puțin fizic, dar trebuie să efectueze toate mișcările pentru o clasă.

„Sunt foarte obosită acum, pentru că am făcut mult mai multe … când predau, nu fac întreaga clasă. Sunt epuizată chiar acum … Voi intra într-o formă mai bună din cauza coronavirusului ”, a răbdat ea.

„Întotdeauna este ceva pozitiv.”

Dincolo de a-și putea menține afacerile, Purser a spus că este important acum să îi ajutăm pe ceilalți să-și îmbunătățească bunăstarea fizică, mentală și spirituală.

“Știu cât de mult m-au ajutat acele practici în viața mea fizică, spirituală și emoțională”, a spus Purser.

Fiind deschisă la sugestiile clienților, a ajutat-o ​​și în ceea ce privește punerea în aplicare a tehnologiei, împreună cu cei doi fii adolescenți ai săi și cu ajutorul social media, a menționat ea.

„Angajații și studenții mei au fost cu adevărat de ajutor pentru a oferi idei și sugestii”, a spus Purser.

Clasele online nu pot oferi același sentiment și același simț al comunității comparativ cu persoana, dar în acest caz, Purser a spus că social media va menține comunitatea yoga în aceste perioade.

Advertisment
Advertisment