Tehnologie

Ore virtuale de yoga

Ca multe afaceri locale care au fost solicitte de guvernul de stat în acest sens, Yoga Pilates Barre și-a închis joi studiouile

Ca multe afaceri locale care au fost solicitate de guvernul de stat în acest sens, Yoga Pilates Barre de la Albemarle și-a închis joi studiourile.

Cu toate acestea, fanii de fitness vor putea totuși să obțină un drive-through, într-un fel, cu orele care se deplasează online.

Cindy Brewer Purser, proprietarul YPB, a început săptămâna aceasta să facă cursuri de instruire doar online, disponibile prin intermediul unui grup privat de Facebook.

La început, orele ei erau unele realizate cu personalul actual, ca parte a acestuia pentru cei cu abonamente lunare sau cu permise.

Începând de miercuri, a plecat la instrucții solo de acasă și a închis studioul a doua zi.

„Mă trezesc dimineața și încă predau clasa de grup; doar eu fac și învăț în același timp ”, a spus Purser.

Advertisement

Alături de orele de grup, a folosit aplicația FaceTime de pe telefon pentru a putea face clase individuale cu clienții împreună cu aplicația de întâlnire Zoom.

Cursurile de yoga pot fi făcute online, dar a menționat că pilates necesită echipamente care sunt doar în studio. Are un antrenament pentru roșii pilates, care poate fi făcut acasă.

Cu toate acestea, Purser a spus că anumite obiecte de uz casnic pot fi folosite în locul echipamentelor.

Părere despre yoga virtuală

„Oamenii au fost foarte misto … încă le puteam învăța multe lucruri cu covorașele sau lucrurile pe care le au acasă”, a spus Purser.

Pentru lucrările de balet, de obicei, efectuate la un bar, Purser a spus că poate fi folosit un scaun, o masă sau altele asemenea.

„Încerc să-mi predau cursurile fără a necesita prea multe recuzite … îți poți crea propria rezistență (în greutate)”, a spus Purser.

În mod normal, în timpul cursurilor, Purser face mult mai puțin fizic, dar trebuie să efectueze toate mișcările pentru o clasă.

„Sunt foarte obosită acum, pentru că am făcut mult mai multe … când predau, nu fac întreaga clasă. Sunt epuizată chiar acum … Voi intra într-o formă mai bună din cauza coronavirusului ”, a răbdat ea.

„Întotdeauna este ceva pozitiv.”

Dincolo de a-și putea menține afacerile, Purser a spus că este important acum să îi ajutăm pe ceilalți să-și îmbunătățească bunăstarea fizică, mentală și spirituală.

„Știu cât de mult m-au ajutat acele practici în viața mea fizică, spirituală și emoțională”, a spus Purser.

Fiind deschisă la sugestiile clienților, a ajutat-o ​​și în ceea ce privește punerea în aplicare a tehnologiei, împreună cu cei doi fii adolescenți ai săi și cu ajutorul social media, a menționat ea.

„Angajații și studenții mei au fost cu adevărat de ajutor pentru a oferi idei și sugestii”, a spus Purser.

Clasele online nu pot oferi același sentiment și același simț al comunității comparativ cu persoana, dar în acest caz, Purser a spus că social media va menține comunitatea yoga în aceste perioade.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: