Tehnologie

Orange vine în sprijinul abonaților cu vești bune

În plină epidemie de coronavirus Orange oferă 50 GB internet și apeluri gratuite, încă un motiv în plus să țineți legătură cu cei dragi la distanță.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Compania Orange s-a arătat preocupată în această perioadă critică prin care trece România. Pentru a aduce un motiv de bucurie abonaților le oferă internet dar și apeluri gratuite.

Măsurile luate sunt deosebit de inspirate având în vedere că s-a decis ca până la sfârșitul lunii martie toate apelurile din uniunea europeană vor fi gratuite.

Advertisment

Bonus binemeritat pentru clienți vechi dar și noi

Clienții aflați în afară țării primesc tot suportul necesar de la Orange. Iar pentru cei care lucrează de acasă sau fac teme online le oferă avantajul de a fi mereu în legătură cu familia și prietenii.

Advertisment

Bonusul oferit clienților este internet de 50GB gratuit valabil 30 de zile. Îl puteți activa până la data de 30 aprilie direct din contul MyOrange.

De asemenea Orange TV Go, va oferă acces gratuit la 10 canale foarte iubite de cei mici. În acest fel, le puteți oferi copiilor divertisment de calitate.

Aplicaţia Orange TV Go va oferă o serie de noutăți și este foarte apreciată de toți membrii familiei. Abonații Orange au acces la 118 canale TV, emisiuni și pot urmări o serie de filme bune, care să le aducă un strop de bucurie în aceste situații.

În plus puteți transfera ușor și valută prin aplicația Orange Money fără nici un fel de taxe sau comisioane.

Oferta SuperCoders de la Orange

Între 26 martie – 17 aprilie Orange vine în sprijinul clienților cu webinarii gratuite de programare. Acestea sunt făcute strict pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Trainerii din echipa Simplon le vor fi alături. Grăbiți-va să va înscrieți copiii pentru că locurile sunt limitate.

Chiar și companiile mici și mijlocii pot profita de oferta 50 MB gratuit activând bonusul din contul MyOrange.

Orange oferă surprize plăcute și clienților noi. Aceștia au la dispoziție 2 luni gratuite pentru pachetul Business One Voice și Office 365, dacă încheie contracte pe o perioadă de 24 de luni.

Orange vrea să ofere tuturor un real sprijin. Astfel puteți beneficia de soluții video și pentru audio-conferință dacă faceți parte din categoria persoanelor care lucrează de acasă.

Creativitatea Orange merge și mai departe și a atrage atenția Ministerului Afacerilor Interne. S-a creat o celulă de criză care ajută la preluarea și implementarea tuturor solicitările în această perioadă critică provocată de epidemia coronavirus.

Advertisment
Advertisment