Tehnologie

Noul iPhone SE ar Putea fi Lansat Chiar Astăzi

Deși COVID-19 a afectat industria din China, noul iPhone SE 2 ar putea fi lansat mai curând decât se așteaptă toată lumea.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Zvonurile privind lansarea în primăvară a noului iPhone SE 2 au apărut de ceva vreme. Cu toate acestea, data exactă a acestui eveniment prinde contur și ar putea fi mai repede decât ne așteptam.

Lansarea ar putea avea loc chiar astăzi

Unul dintre cele mai de încredere website-uri despre dispozitivele Apple sugerează că lansarea iPhone SE ar putea avea loc chiar astăzi, 3 Aprilie. Alte surse plasează acest eveniment pe data de 15 Aprilie, sugerând că livrările ar putea începe pe 22.

Advertisment

Până la această oră, totuși, informația nu s-a concretizat. Apple prezintă pe website-ul lor doar modelele deja existente.

Advertisment

iPhone SE sau iPhone 9?

Până de curând, părerile legate de denumirea noului iPhone erau împărțite. O parte dintre fani considerau că acesta se va numi iPhone 9, în timp ce alții au identificat similitudinile cu modelul precedent SE și i-au atribut aceiași denumire.

După cum probabil că v-ați dat seama, cei din urmă sunt cei care au avut dreptate.

Indiferent de nume, totuși, ceea ce cu siguranță vă va interesa mai tare sunt specificațiile noului model.

Ce trebuie să știți despre noul iPhone SE

În trecut, au existat zvonuri conform cărora iPhone SE va fi doar un iPhone 8 îmbunătățit. Cel mai probabil, acesta va avea un ecran LED de 4.7 inch, dar va avea un procesor A13 Bionic.

Aceeași sursă citată mai sus, care plasează lansarea astăzi, face referiri și la specificațiile noului model de iPhone. Astfel, conform acestora, iPhone SE va fi produs în 3 culori: Alb, Negru și PRODUCT (Roșu).

De asemenea, configurațiile de memorie disponibile vor fi: 64 GB, 128 GB și 256 GB. Totuși, aveți în vedere faptul că aceste informații nu sunt confirmate. De exemplu, varianta de 256 GB a iPhone 8 nu a avut foarte mare succes. De aceea, Apple a decis să continue doar cu fabricarea modelelor de 64, respectiv 128 GB.

Cât va costa iPhone SE 2

Din nou, nu există o confirmare în acest sens. Totuși, analiștii tech speculează că prețul de pornire al noului iPhone SE va fi de 399 de dolari. Dacă acesta se va concretiza, cu siguranță Apple nu va avea rival pentru acel segment de piață.

Tot ce putem face în acest moment este să așteptăm confirmarea. Dacă lansarea chiar va avea loc astăzi, vă vom aduce cele mai noi detalii cât de curând posibil.

Advertisment
Advertisment