Tehnologie

Noul Coronavirus Aduce Profituri Uriașe În Conturile Netflix

În timp ce alte domenii pierd clienți, Netflix, Clorox și Campbell se bucură de încasări uriașe pe fondul răspândirii noului Covid-19.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Companiile de video streaming precum Netlix sau Campbell înregistrează în ultima perioadă încasări record. După ce au golit rafturile magazinelor și s-au izolat în propriile locuințe, oamenii au nevoie de entertainment. Lipsa de ocupație îi ține pe cei mai mulți în fața telefonului mobil sau a televizorului.

Vezi AICI cu cât au crescut descărcările jocurilor mobile, de la răspânidrea epidemiei de Covid-19.

Advertisment

Netflix: Un nouă serie de documentare privind prevenția Pandemiilor

Netflix a lansat de curând o nouă serie de documentare, intitulată „Pandemic: How to Prevent an Outbreak”. Acestea prezintă o nouă pandemie fictivă și povestea celor din linia întâi, care fac eforturi pentru a stopa răspândirea acesteia.

Advertisment

Nu cunoaștem cu siguranță în ce măsură cei de la Netflix au lansat această serie în scopuri comericale. Cu toate acestea, suntem siguri de faptul că, pe fondul răspândirii noului Coronavirus, cele 6 episoade ale acestei serii au avut un real succes în privința încasărilor.

Trebuie, totuși, să înțelegem faptul că panica nu face decât să genereze haos. Având acest lucru în vedere, dacă Netflix a lansat seria pentru a genera panică, acesta nu este un fapt lăudabil.

Generația Millennials: Netflix and Chill

În timp ce restul lumii pare a se lupta cu noul Coronavirus, generația Millennials pare să profite la maxim de această „oportunitate”. Din ce în ce mai mulți angajați din această categorie de vârstă își iau măsuri extreme de precauție. Aceștia se auto-izolează și își informează angajatorii cu privire la faptul că vor lipsi pe perioadă nedeterminată.

Cu toate cestea, specialiștii atrag atenția asupra acestui fenomen și îi informează pe tineri că este mai important să înțeleagă implicările izolării. A sta acasă și a urmări programele Netflix nu reprezintă o rezolvare. Pentru a putea combate Covid-19, oamenii trebuie să se solidarizeze și să lupte împreună, nu doar separat.

Este, deci, timpul să ne mobilizăm și să folosim timpul pentrecut în izolare pentru a ajuta și nu să profităm de „timp liber”.

Advertisment
Advertisment