Tehnologie

Nintendo și Lego Fac Echipă Pentru Cel Mai Așteptat Set Lego

Fanii Super Mario au toate motivele să se bucure. Nintendo colaborează cu Lego pentru a lansa un set dedicat celui mai celebru joc din toate timpurile.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ce iese când iei cel mai iubit joc din lume și îl aduci în realitate printr-un set de Lego? Cu siguranță, o experiență unică de care se vor bucura cei mai mulți pasionați de gaming.

Cum va arăta noul set Lego Super Mario

Piesa de rezistență a noului set Lego este un Mario dolofan, pătrățos și care ne reamintește de primele versiuni ale jocului. În plus, ce este cel mai interesat la acest set, este interactivitatea și integrarea electronică.

Advertisment

Astfel, te vei putea juca cu piesele de lego asemeni modului în care te jucai pe platforma Nintendo. Mai mult decât atât, piesele îți vor permite să îți creezi propriile „nivele” și „hărți”.

Advertisment

Mai multe detalii referitoare la acest set nu există până în prezent, însă cu siguranță va fi o experiență plăcută.

Fără integrare cu Telefonul?

În mod interesant, deși noul set Lego folosește tehnologia, nu există indicii în filmulețul de prezentare că va fi integrat cu telefoanele mobilele sau tabletele. Acest lucru se poate datora cerinței părinților de a oferi copiilor jocuri reale, ieșite din sfera sistemelor de operare.

Cu toate acestea, un mic detaliu de pe spatele jucăriilor ar putea face conexiunea cu dispozitivele smart. Este vorba de un buton de bluetooth care poate facilita o astfel de conexiune.

Știai că Super Mario…

  • A fost primul joc lansat de Donkey Kong și s-a numit „Jumpman” (Săltărețul) la început. De asemenea, personajul principal era tâmplar și nu instalator.
  • Poartă mereu o șapcă pentru că designer-ului i s-a părut greu să deseneze o tunsoare. În plus, mustața avea rol de a facilita grafica greoaie de la începuturile jocului.
  • A apărut în peste 200 de jocuri video până în prezent. Peste 193 de milioane de copii ale jocurilor s-au vândut cu succes. Doar Super Mario Bros 3 a adus încasări de peste 500 de milioane de dolari.

Cât despre Lego, cu siguranță aceștia nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei mai mulți dintre noi am construit cel puțin o figurină lego de-a lungul timpului, iar eu, cu siguranță voi aștepta lansarea acestui noi kit.

 

 

Advertisment
Advertisment