Tehnologie

LinkedIn Oferă Gratuitate Celor Care Luptă Împotriva Pandemiei 

Gigantul LinkedIn se alătură cauzei, oferind acces gratuit la tool-urile de recrutare tuturor celor care luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Platforma socială LinkedIn dedicată profesioniștilor a decis să se alăture luptei împotriva noului coronavirus.

Recent, aceștia au observat o creștere a numărului de căutări privind job-urile remote. Astfel, pentru a încuraja munca de acasă, LinkedIn a decis să introducă un nou algoritm de listare a anunțurilor.

Advertisment

Acces gratuit pentru companiile esențiale

Începând de astăzi, pentru următoarele 3 luni, LinkedIn oferă business-iurilor „esențiale” gratuitate pentru postarea anunțurilor de recrutare pe tot globul.

Advertisment

Afacerile la care aceștia se referă fac parte din domeniul sănătății, precum și depozitele, supermarket-urile, livrările și organizațiile non profit care oferă sprijin în domeniul economic și medical.

De asemenea, domeniul sănătății include, pe lângă spitale, companiile care comercializează echipamente medicale dar și instituțiile pentru sănătatea mentală.

LinkedIn promovează job-urile urgente

Totodată, LinkeIn introduce un nou serviciu numit urgent jobs, pentru a prioritiza locurile de muncă în aceste domenii. Astfel, persoanele ale căror skill-uri se potrivesc cerințelor, vor vedea pe pagina principală aceste anunțuri.

În plus, toți utilizatorii vor putea opta pentru alerte în timp real, atunci când un job care se potrivește cu profilul acestora este postat pe platformă.

Cursuri gratuite pe LinkeIn

Pentru cei care nu își găsesc un job, LinkedIn oferă, de asemenea, acces la cursuri gratuite. Conform unui comunicat, aceștia vor publica 16 cursuri pe diferite teme. Printre altele, vor dezbate subiecte precum: „productivitatea”, „utilizarea platformelor de online meeting” sau „cum echilibrezi munca cu viața de familie„.

Inițiativa LinkedIn în acest sens este cu siguranță salutară și ar putea chiar salva vieți. Cu atât mai mult încât, în această perioadă, sistemul de sănătate se confruntă cu demisii în masă.

Advertisment
Advertisment