Tehnologie

Google își extinde ariile, astfel încât să ajute la COVID-19

Google, în speranța de a ajuta curioșii de COVID-19, a lansat un nou tool pentru Google ce are legătură cu coronavirus și cu updates

Advertisment
Advertisement
efume.ro

 A început ca o serie de conversații săptămâna trecută între oficialii care lucrează cu Jared Kushner, ginerele președintelui și directorul executiv al Verily, o filială în științele vieții a companiei-mamă Google, despre cum ar putea ajuta Trump administrare în lupta împotriva coronavirusului.

Într-adevăr, se dezvolta un site web care putea permite oamenilor să-și evalueze simptomele și să-i direcționeze către locații „apropiate” din apropiere pentru testare.

Advertisment

Disperat să apeleze la sectorul privat pentru a satisface cerințele publicului pentru un răspuns mai robust la virusul care se răspândește rapid, domnul Kushner a fost vândut rapid la această idee.

Advertisment

Google Alphabet a declarat, sâmbătă, că a lansat un site web dedicat Statelor Unite, cu informații despre ghidarea și testarea coronavirusului, deoarece țara lucrează la încetinirea răspândirii virusului extrem de contagios.

Această mișcare vine la o săptămână după ce președintele Donald Trump a organizat o conferință de presă în care a susținut că Google va construi un site web de screening pentru coronavirus care va conduce oamenii către site-urile de testare.

Site-ul web, google.com/covid19 , este “axat pe educație, prevenire și resurse locale. Oamenii pot găsi informații bazate pe stat, sfaturi de siguranță și prevenire, tendințe de căutare legate de COVID-19 și alte resurse pentru persoane fizice, educatori și întreprinderi. “, A spus Google într-o postare pe blog.

Aceste resurse includ carduri de informare pentru simptome, prevenire și statistici actualizate. Google a declarat că va continua să actualizeze aceste resurse, pe măsură ce informațiile noi vor deveni disponibile.

Detalii despre noul tool al lui Google

„Lansând astăzi în SUA, site-ul va fi disponibil în mai multe limbi și țări în zilele următoare și vom actualiza site-ul web pe măsură ce vor fi disponibile mai multe resurse.

Alături de celelalte produse și inițiative, sperăm că aceste resurse vor ajuta oamenii să găsească răspunsuri la întrebările pe care le pun și să obțină ajutorul de care au nevoie ”, a inclus firma.

În plus, titlul de căutare a declarat că va începe să apară informații credibile despre coronavirus direct în rezultatul motorului de căutare și, de asemenea, Google Maps.

„Întrucât coronavirusul devine o provocare în mai multe comunități și pe măsură ce autoritățile din întreaga lume dezvoltă noi orientări și instrumente pentru a aborda pandemia, vom continua să găsim mai multe oportunități de conectare a oamenilor cu informații cheie pentru a menține familiile și comunitățile lor în siguranță. “, a declarat sâmbătă Emily Moxley, directorul de căutare al produsului.

Advertisment
Advertisment