Tehnologie

Descoperă Ce Noutăți Va Aduce Noul iOS 14

În stilul caracteristic cu care ne-au obișnuit deja cei de la Apple, deși este foarte greu să anticipăm noile capabilități ale viitorului lor sistem de operare, iată ce ar putea aduce nou iOS 14.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Indicii din liniile de cod ale noului iOS 14 sugerează faptul că Apple lucrează la câteva îmbunătățiri care ar putea schimba complet sistemul de operare al iPhone sau iPad, așa cum îl cunoaștem acum.

Ce aduce nou iOS 14 pentru iPhoenși iPad

Deși nimic nu este oficial în acest moment, se pare că cea mai mare schimbare va aparține dispozitivelor iPad. Conform zvonurilor, în cazul acestora, cei de la Apple ar lucra la suport pentru mouse. În prezent, acest lucru este posibil în iPadOS, însă nu este întocmai definitivată.

Advertisment

Noul sistem de operare ar putea integra capabilități de mouse asemănătoare celor de pe MacBook-urile din prezent. În plus, odată cu lansarea acestori feature-uri , Apple ar putea lansa și o tastatură specială pentru iPad.

Advertisment

Apple introduce scrisul de mână

Fanii Apple Pencil s-ar putea bucura pe deplin de acesta, odată cu lansarea noului iPadOS 14. Zvonurile indică faptul că acesta va integra un PencilKit API, capabil să transforme scrisul de mână în text digital standard.

Cel mai interesat este faptul că, acest feature ar putea fi integrat cu mai multe aplicații. Astfel, vei putea folosi Apple Pencil pentru a scrie note, mesaje și chiar eMail-uri. Mai mult decât atât, este posibil ca programatorii să aibă acces la acest API, crescând astfel funcționalitatea pe aplicațiile third-party.

iMessage va semăna mai mult cu WhatsApp

Când vine vorba despre iMessage, se pare că Apple va împrumuta mai multe idei de la aplicații de acest gen. Printre altele, utilizatorii vor putea folosi tag-uri (@) pentru a se adresa direct unei persoane.

De asemenea, este posibil ca noua aplicație iMessage să ofere utilizatorilor posibilitatea de a șterge mesajele trimise. Acest feature a fost introdus deja de către cei de la WhatsApp și se bucură de un adevărat succes.

Noul Covid-19 poate amâna lansarea iOS14

Având în vedere faptul că produsele Apple sunt asamblate în China, epidemia de Covid-19 ar putea avea ca efect amânarea lansării noului iPhone 12. Implicit, acest lucru va conduce și la o întârziere în cazul sistemului de operare produs pentru iPhone și iPad.

>>> Vezi AICI ce va aduce nou iPhone 12 în 2020 <<<

Deși momentan nu putem fi siguri cu privire la evoluția industriilor care depind de China, tot ce putem face este să rămânem pe poziții și să așteptăm noi informații.

Advertisment
Advertisment