Tehnologie

Cele Mai Eficiente Smartwatch-uri în 2020

Smartwatch-ul poate fi considerat un accesoriu interesant, sau un gadget esențial pentru un profesionist. Depinde doar din ce unghi privești... Iată care sunt cele mai accesibile astfel de dispozitive în 2020.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Smartwatch-urile au devenit adevărați asistenți personali pentru foarte multe persoane. De la funcțiile de alarmă, care ne trezesc în fiecare dimineață și până la notificări privind SMS-uri sau email-uri, aceste gadget-uri pot fi de real ajutor pentru un profesionist.

În plus, există extrem de multe modele din care vei putea alege, dacă hotărăști că vei purta unul. Iată, deci, care sunt recomandările noastre pentru 2020:

Advertisment

#1: Willful Smartwatch

#1: Willful Smartwatch

Advertisment

Design-ul acestuia seamănă izbitor de tare cu cel al Apple Watch. Cu toate acestea, având în vedere prețul mult mai mic, nu oferă aceleași capabilități precum ceasul de la Apple.

Totuși, este o alternativă eficientă, în special dacă nu vrei să cheltui foarte mult cu un astfel de gadget. În plus, este dotat cu toate funcțiile standard ale unui smartwatch. Astfel, acesta îți va număra pașii, caloriile arse, și te va ține la curent cu informațiile de zi cu zi.

#2: Samsung Gear S3

#2: Samsung Gear S3

Din punctul nostru de vedere, modelul Gear S3 este cel mai popular în 2020. Acesta are un display rotund de 1.3 inch și se contactează foarte rapid cu telefonul, via bluetooth. În plus, datorită standardelor IP68, acesta este rezistent la apă și la praf.

Sistemul de operare se numește Tizen OS și oferă foarte multe aplicații compatibile. De asemenea, design-ul clasic îl face să pară un ceas convențional, și nu neapărat un smartwatch.

#3: Apple Watch Series 3

#3: Apple Watch Series 3

Deși poate fi un pic mai scump, comparativ cu alte smartwatch-uri, Apple Watch este cu siguranță un gadget foarte popular. Carcasa din aluminiu îl face să pară un accesoriu premium, în timp ce sistemul de operare se integrează perfect cu toate dispozitivele Apple.

În mod particular, giroscopul, senzorii care monitorizează bătăile inimi și cei pentru accelerare sunt cu adevărat impresionanți. În plus, bateria poate ține chiar și 18 ore după o încărcare completă.

Totuși, înainte de a achiziționa un astfel de dispozitiv, este important ca el să fie util. Rolul principal al smartwatch-urilor este acela de a ne ține la curent cu anumite informații. Nu este un accesoriu vestimentar și ar trebui tratat ca atare.

Advertisment
Advertisment