Tehnologie

Cele Mai Bune Tool-uri De Marketing Pentru StartUp-uri

Marketing-ul este unul dintre cele mai mari provocări pentru business-urile aflate la început de drum. Iată câteva tool-uri gratuite de marketing care te vor ajuta enorm.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pentru startup-uri, controlul costurilor este o adevărată problemă. Cu excepția cazurilor în care ai primit o infuzie de capital din partea unui fond de investiții, cu siguranță vei face tot posibilul să îți împarți timpul între nenumăratele task-uri de zi cu zi.

Totuși, marketingul este vital pentru dezvoltarea business-ului. De aceea, am pregătit un set de tool-uri care te vor ajuta să îți marketezi afacerea mai bine.

Advertisment

Google Tools

Google oferă o mulțime de tool-uri gratuite benefice pentru zona de business. În plus, utilizate corespunzător, acestea te vor ajuta să generezi profit mult mai rapid.

Advertisment

Cel mai important astfel de tool este Google Analytics. Acesta se integrează cu website-ul companiei tale și îți oferă date despre comportamentul utilizatorilor.

De la timpul petrecut pe website și până la cele mai vizitate pagini, toate aceste date le poți obține gratuit cu Google Analytics. Totuși, interpretarea acestor statistici este poate cea mai importantă.

De asemenea, pentru a afla cum crești traficul organic pe website în 2020, Google îți pune la dispoziție un tool numit Google Trends. Acesta îți va permite să evaluezi cele mai populare căutări pe platformă. Astfel, vei putea stabili o strategie privind cuvintele cheie pe care le vei putea utiliza.

Hootsuite

Prezența pe platformele de social media este de asemenea importantă pentru atragerea noilor clienți. Totuși, având în vedere că există mai multe astfel de platforme, cum le-ai putea manageria pe toate deodată?

Hootsuite are soluția! Acest tool de marketing îți va permite să administrezi toate conturile de social media dintr-un singur panou de control. În prezent, aceștia oferă suport pentru: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn, Reddit, Storify, Tumblr, și Marketo.

Deși doar primele 30 de zile sunt gratuite, acestea pot face diferența în privința unui start de succes. În plus, după cele 30 de zile, costul lunar este de aproximativ 19 USD.

Advertisment
Advertisment