Tehnologie

Cele Mai Bune Jocuri Gratuite Pentru PlayStation și Xbox

Cum majoritatea populației de pe glob stă acasă în această perioadă, jocurile video au devenit cu siguranță o evadare din cotidian.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Încă de la începutul crizei de COVID-19, descărcările de jocuri video au explodat pe toate platformele. Acesta este un semn clar că lumea încă iubește jocurile.

Dar știai că în fiecare lună, marile platforme de gaiming oferă jocuri gratuite utilizatorilor care plătesc o subscripție lunară? Iată care sunt cele mai bune jocuri gratuite în acest moment.

Advertisment

Jocuri gratuite pentru PS Plus

Subscripția pentru utilizatorii de PlayStation costă doar 4.99 de dolari pe lună. Iată ce jocuri gratuite vei putea descărca dacă plătești această taxă:

Advertisment
Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief's End

Se pare că seria Uncharted  a ajuns la final după 4 ediții. În plus, această ediție suportă modul de joc multiplayer, așa că te vei putea juca alături de prieteni, chiar și în timpul carantinei.

Dirt Rally 2.0

Dirt Rally 2.0

Jucătorii vor putea experimenta atât viteză, cât și off road în Dirt Rally 2.0. Jocul conține opt circuite oficiale din FIA World Rallycross din Noua Zeelandă, Argentina, Spania, Polonia, Australia și Statele Unite.

Jocuri gratuite pentru Xbox Live

Posesorii de Xbox vor avea de scos 9.99 de dolari în fiecare lună pentru a putea avea acces la 4 jocuri gratuite lunar. Iată care sunt jocurile de care te vei putea bucura în această perioadă:

Project CARS 2: Xbox One

Project CARS 2: Xbox One

Cursele de mașini, chiar și cele virtuale, îți vor da un boost de adrenalină în perioada carantinei. Project Cars 2 îți va permite să „conduci” peste 180 de modele de mașini de curse în diverse condiții meteo și pe cele mai mari piste. Jocul este disponibil doar pe Xbox One.

Fable Anniversary: Xbox 360

Fable Anniversary: Xbox 360

Acest joc este un remaster al faimosului Fable lansat în 2004 pentru Xbox. Jucătorul se va transpune în pielea unui băiat orfan a cărui familie a fost ucisă. Cu siguranță nostalgicii îl vor aprecia. Jocul este disponibil doar pe Xbox 360, în perioada 1 – 15 Aprilie.

Advertisment
Advertisment