Tehnologie

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Android pe Perioada Carantinei

Statul în casă poate avea avantaje și dezavantaje. Dar când timpul pare că se dilată, iată câteva aplicații care te vor ajuta enorm pe perioada carantinei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Dacă ai văzut toate filmele și serialele de pe cele 3 alternative gratuite la Netflix, este timpul să îți îndrepți atenția către telefon. Iată 5 aplicații mobile extrem de benefice pe timpul carantinei provocate de noul coronavirus.

#1: SuperCook

SuperCook este aplicația ideală pentru atunci când ai rămas în pană de idei în bucătărie. Vei găsi aici peste 1 milion de rețete, iar partea bună este aceea că nici nu trebuie să ieși la cumpărături. Cu siguranță vei găsi o variantă care să includă doar ingredientele pe care le ai deja în bucătărie.

Advertisment

#2: Seven – 7 Minute Workout

Mișcarea este extrem de importantă. Doar pentru că suntem blocați în casă, nu înseamnă că trebuie să neglijăm acest aspect. Seven – 7 Minute Workout este aplicația ideală pentru a face sport în casă. În plus, vei putea adapta programul de fitness în funcție de nevoile tale.

Advertisment

#3: Real Piano

Nu uita să te relaxezi pe timpul carantinei. Real Piano este o aplicație care îți va permite atât să te relaxezi, cât și să înveți un nou instrument. De asemenea, atunci când vei putea ieși din casă, ai putea continua studiul cu un curs de pian real. Această aplicație ar putea reprezenta baza de cunoștințe.

#4: Novelist

Îți place să scrii dar ai nevoie de ghidaj pentru a putea depăși stadiul de amator? Novelist îți va prezenta elementele de structură pe care ar trebui să le urmărești atunci când scrii o nuvelă. La finalul carantinei, ai putea chiar publica primul tău bestseller.

#5: Sudoku

Sudoku ar putea fi cel mai bun joc pentru a „pierde timpul” într-un mod eficient. În plus, varianta pentru Android, spre deosebire de cea pe hârtie, te scutește de guma de șters. În scurt timp vei avansa de la varianta de începător la profesionist, fără ca măcar să îți dai seama.

În plus, la fel cum poți profita la maxim de MacBook-ul tău pe perioada carantinei, poți folosi telefonul cu Android în același mod. PlayStore oferă destule aplicații pentru productivitate.

Advertisment
Advertisment