Tehnologie

Ce Va Aduce Nou iPhone În 2020

Deși se cunoaște foarte bine faptul că Apple păstrează extrem de bine secretele noilor versiuni de iPhone, zvonurile au început deja să apară cu privire la modelul care va apărea anul acesta pe piață.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chiar dacă numele nu a fost încă confirmat de cei de la Apple, cel mai probabil noul smartphone se va numi iPhone 12. În plus, va integra, conform speculațiilor, tehnologia 5G, dar și ecrane mai mari.

Când vine vorba despre display, aceștia sunt în general destul de conservatori și nu urmează trendurile de pe piață.

Advertisment

Cu toate acestea, discutând despre conexiunea 5G, suntem aproape siguri că Apple o vor implementa. Afirmăm acest lucru, având în vedere faptul că principalul rival, Samsung, a integrat deja această tehnologie. Dacă Apple nu va proceda la fel, ar putea pierde acel segment de piață interesat de viteză.

Advertisment

Cum va arăta noul iPhone 12

Chiar dacă momentan nu putem prezice cu exactitate data lansării noului iPhone, aceasta va avea loc cel mai probabil în luna Septembrie.

Când vine vorba despre aspect, deși Apple ne-a obișnuit până acum cu schimbările de look la fiecare doi ani, conform unei publicații japoneze, un producător din China a dezvăluit faptul că noul iPhone din 2020 va arăta similar cu iPhone 11.

Singura diferență (presupusă) între cele două modele, va consta în marginile mai arcuite ale display-ului.

iPhone 12 ar putea avea ecrane mai mici și mai mari decât modelele precedente

Zvonurile pasionaților de tehnologie indică faptul că noul iPhone 12 ar putea avea ecrane de dimensiuni diferite față de modelele actuale. Astfel, dacă iPhone 11 Pro Max are acum 6.5 inch, noul model ar putea avea un ecran de 6.7 inch.

Acestea fiind spuse, momentan nu putem fi siguri de foarte multe aspecte privind noul iPhone 12. Vom continua, totuși, să verificăm constant sursele tech internaționale cu privire la aceste aspecte. Imediat ce vom avea informații noi, vom reveni cu acestea pe site.

Advertisment
Advertisment