Tehnologie

Apple a Dezvăluit din Greșeală 4 Modele Noi de Ipad

Nu se știe exact cum, dar secretele Apple devin din ce în ce mai accesibile pentru pasionații de tehnologie. Aceștia tocmai au dezvălui din greșeală 4 noi modele de iPad.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

După leak-urile din care reiese ce va aduce nou iPhone în 2020, Apple dezvăluie noi secrete, din greșeală. În ultimele săptămâni, pasionații de tech au tot discutat despre noi modele de iPad pe care Apple le pregătește. De data aceasta, se pare că cei care au confirmat aceste modele sunt chiar reprezentanții companiei.

Aceștia au listat 4 noi modele de iPad într-un document de suport de pe website-ul lor din China. În plus, raportul respectiv a prezentat chiar imagini ale noilor modele, care urmează să fie lansate în curând.

Advertisment

Cum vor arăta noile iPad-uri?

Conform documentului oficial, încărcat de curând pe website-ul Apple China, noile iPad-uri vor avea același număr de model – A2229 – dezvăluit de Apple Insider. De asemenea, o adiție la model este faptul că poartă inscripția „tablet computer of the Apple brand.”.

Advertisment

Acest lucru indică faptul că Apple marketează noile iPad-uri ca fiind mai mult decât  simple tablete. Conform zvonurilor, noul iPadOS 14 este mult îmbunătățit și va oferi acestora capabilități apropiate de MacBook.

Întorcându-ne la specificații, conform raportului publicat de Apple, noile modele A2229 vor avea un ecran de 12.9 inch și vor fi Wi-Fi only. De asemenea, s-ar putea ca alte trei modele să fie lansate concomitent. Este vorba despre modelul A2228 (11 inch, iPad Pro Wi-Fi only), modelul A2232 ( 11inch, iPad Pro Cellular) și modelul A2233 (12.9 inch, iPad Pro Cellular).

Zvonurile neoficiale sugerează că…

Un raport Bloomberg din luna Februarie sugerează că Apple nu va face altceva decât să lanseze modele vechi, îmbunătățite. Astfel aceștia pregătesc în prezent modele iPad Pro cu o cameră nouă, îmbunătățită, și nimic mai mult.

De asemenea, datorită pandemiei de coronavirus, este posibil ca Apple să amâne prezentarea noilor modele pentru cea de-a doua jumătate a anului.

Chiar dacă Apple face în permanență eforturi pentru a păstra secretul noilor modele, comunitatea online face progrese vizibile în fiecare an, obținând date din ce în ce mai exacte în acest sens.

Advertisment
Advertisment