Tehnologie

Apar noi modele de iPad Pro și MacBook Air

Apple vine cu știri bune în această perioadă de epidemie, când coronavirusul atacă fără milă întreaga lume

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cu aceste două noi produse care vor apărea curând pe piață, compania Apple își testează limitele. Scopul companiei este de a produce și a aduce spre vânzare aceste modele acum când oamenii stau mai mult în casă și sunt mai preocupați de tehnologie.

Având în vedere că îmbolnăvirea cu coronavirus a luat o mare amploare la nivel global Apple s-a simțit cumva obligat să vină cu ceva nou pe piață.

Advertisment

În toată lumea s-au închis zeci de magazine Apple

În această situație compania americană dă dovadă de inspirație și încearcă să se reorienteze în așa fel încât să nu își piardă clienții.

Advertisment

Experții fac tot ce pot pentru a putea vinde diferite produse în continuare acum cum toată lumea stă mai mult în casă.

Doritorii care sunt interesați să își achiziționeze noi produse de ultimă generație o vor putea face prin intermediul online chiar de mâine. Se consideră că noile modele vor avea un real succes având în vedere că designul a fost conceput înainte să apară virusul la fel că și o parte din stadiile de producție.Oamenii așteptau să apară curând aceste modele.

Cu produsele noi care urmau să apară în viitor nu se știe încă ce se va întâmplă. Pentru moment ei oferă posibilitatea clienților să facă cumpărături online și să beneficieze de cele mai bune termene de vânzare.

Epidemia a apărut în China dar s-a extins rapid și în America

În urma dezastrului provocat la nivel mondial Apple a decis să închidă porțile magazinelor din întreagă lume pe 13 martie.

Tocmai când se credea că lucrurile în China s-au liniștit Apple a vrut să redeschidă magazinele dar imediat a apărut al doilea val de îmbolnăviri

Magazinele Apple aduceau vânzări de 8% ceea ce înseamnă că scăderile vor fi dramatice. Pentru a suprima cumva pierderile Apple a stabilit că va livra mult mai rapid comenzile. Astfel clienții din America vor putea primi comenzile în doar 2 zile în loc de 7 zile cât era în mod obișnuit.

Producția Apple a scăzut dramatic iar clienții se pierd pe zi ce trece. Oamenii nu mai investesc ca o dată în tehnologie pentru că acum sunt mai mult preocupați de viața lor.

Scăderile dramatice au început de la fabricile din China și s-au extins rapid în SUA. În momentul de față angajații au optat pentru munca online, motiv care împiedică și mai mult producția.

MacBook Air este un model nou nouț pe care îl găsiți în SUA la prețuri începând de la 999 de dolari. De asemenea, a apărut și un Mac mini, cu un preț puțin mai scăzut, undeva în jur de 799 de dolari. iPad Pro, este vedeta  în tehnologie de această dată și îl puteți achiziționa la prețul de 799 de dolari în SUA.

Advertisment
Advertisment