Tehnologie

Animale 3D Pentru Copii Create Cu Telefonul

Google va oferă posibilitatea de a proiecta animale 3D în mărime naturală pe ecranul telefonului mobil spre uimirea celor mici

Advertisment
Advertisement

Acum copii își pot forma propria lume de animale 3d în viziunea proprie. Noile aplicații Google le oferă posibilitatea de a crea animale 3D în doar câțiva pași.

Copiii au un motiv în plus de distracție

Google va oferă posibilitatea de a proiecta pe ecranul telefonului diverse animale în mărime naturală.

Advertisment

În această perioadă în care pandemia de coronavirus face ravagii la nivelul întregii țări copiii sunt constrânși de situație să stea mai mult în casă.

Advertisment

Chiar dacă se face primăvără și vor să iese mai mult pe afară acest lucru este aproape imposibil. Partea bună este că în timp ce stau în casă pot explora lucruri noi.

Copiii pot crea o mare diversitate de animale în mărimea lor naturală. Este un lucru cu adevărat impresionant. În acest mod cei mici se pot bucura de divertisment la cote maxime.

Google oferă o funcție nouă care a devenit rapid foarte populară printre copii. În perioada de izolare aceasta pare a fi o modalitate foarte bună pentru copii de a-și petrece timpul în mod interactiv.

O funcție care oferă posibilitatea de a crea o lume a animalelor în format 3D

Funcția Google funcționează la fel de bine de pe toate smartphone-urile. Toți copiii o pot folosi în mod gratuit. Tot ceea ce trebuie să faceți este să descărcați cel mai recent sistem de operare și să începeți să proiectați cât mai multe animale.

Intrați pe google.com și găsiți toate detaliile de care aveți nevoie. Dați click să căutați animalul dorit și începeți proiectarea. Numele animalelor va fi afișat în limba engleză la fel ca și toate celelalte funcțiile.

Trebuie să dați apoi click “View în 3D” apoi mișcați ușor telefonul în direcții diferite până când observați că animalul apare pe ecran.

Din moment ce ați reușit să îl proiectați acesta pare că face parte din realitate. Dat fiind faptul că este creat în mărime naturală o să aveți impresia că se află chiar în camera voastră.

În funcție de preferințe puteți mari sau micșora animalele. În acest fel dacă mutați telefonul în diverse camere o să realizați că imaginea respectivă pare că face parte din realitate.

Puteți alege ce animale doriți din lista pe care o aveți disponibilă în aplicație. Alegeți să proiectați animalele mai populare cum ar fi leul, poneiul sau vulturul sau încercați să explorați modele noi.

Copiii se vor distra nemaipomenit alături de minunatele animale 3 D create cu telefonul

Advertisment
Advertisment