Tehnologie

5 Gangeturi Pe Care Să Le Faci Cadou Prietenei Tale În 2020

Nu doar bărbații sunt pasionați de tehnologie... În era noastră, femeile sunt mai mult decât vitale pentru funcționarea industriei IT&C. Iată TOP 5 gadgeturi îndrăgite de acestea, pentru a le face facodul perfect în 2020.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Vremea în care cucereai o femeie cu un buchet enorm de trandafiri a trecut cu siguranță. Dacă vrei să îți surprinzi cu adevărat jumătatea anul acesta, iată către ce gadget-uri ar trebui să te îndrepți.

Top 5 Gadget-uri perfecte pentru partenera ta:

Advertisment

#1: Google Home Hub

Google Home Hub este practic o tabletă care incorporează toate funcțiile Google Assistant pentru smart home. Dacă partenera ta petrece mult timp prin casă, acest cadou îi va ușura cu siguranță activitățile zilnice.

Advertisment

#2: AeroGarden Harvest

Dacă îi plac florile, AeroGarden Harvest este un ghiveci smart, ai cărui senzori o vor ajuta pe partenera ta să crească plante, fără a fi nevoită să le ude zilnic. În plus, acest ghiveci inteligent are grijă să ofere plantelor lumina de care au nevoie pentru a crește în voie.

#3: Nintendo Switch Lite

Știai că fix 50% dintre gamerii din întreaga lume sunt femei? Nintendo Switch Lite este cea mai bună consolă portabilă de jocuri de anul acesta, iar dacă iubitei tale îi place Super Mario la fel de tare ca și ție, va adora acest cadou.

#4: Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 este mai mult decât o brățară fitness, este cel mai frumos accesoriu smart de fitness de la Fitbit. Design-ul acesteia este asemănător cu cel al Apple Watch și incorporează, de asemenea, capabilitățile unui ceas inteligent.

#5: Kindle Paperwhite

Kindel Paperwhite este cel mai îndrăgit e-book reader, iar noul model este de asemenea rezistent la apă. Așadar, partenera ta se va putea relaxa cu o baie fierbinte și citind în același timp cartea preferată.

Acestea fiind spuse, cu siguranță partenera ta va fi surprisă de noul cadou și, cel mai important, sperăm că acesta vă va apropia mai mult.

Advertisment
Advertisment