Tehnologie

3 Trucuri Kindle Despre Care Probabil Nu Ai Auzit

Fără doar și poate, Kidle este cel mai bun eReader disponibil pe piață. Iată 3 trucuri pentru a profita la maxim de acest device.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

La fel cum noul iPad Pro devine rivalul laptoprilor, putem spune că și Kidle este rivalul cărților.

Kindle nu a devenit cel mai bun eReader peste noapte. Mare parte a acestui succes se datorează faptului că Amazon a pus preț (de-a lungul timpului) pe feedback-ul clienților și a adaptat dispozitivul în funcție de nevoile acestora.

Advertisment

Asta pe lângă librăria extinsă, care permite utilizatorilor acces la o mulțime de subiecte extrem de interesante.

Advertisment

Acestea fiind spuse, iată trucurile promise:

#1: Screenshot

Ce carte ți-ar putea permite să faci o captură de ecran!? Ei bine, Kidle… Această funcție este similară cu cea pe care probabil o folosești pe tabletă sau smartphone.

Pentru a o activa, apasă părțile opuse ale ecranului. De exemplu, poți face screeshot pe Kidle apăsând în același timp colțul din stânga-sus cu cel din dreapta jos.

Pentru a accesa imaginile, totuși, este necesar să conectezi Kidle-ul la un computer. Acestea sunt disponibile în folder-ul root.

#2: Text highlight

La fel cum ai sublinia pasajele interesante dintr-o carte, Kindle îți permite să evidențiezi textul. Acest lucru este extrem de util atunci când vrei să revizitezi informațiile de care ai nevoie.

Pentru a evidenția, ține apăsat pe cuvântul de unde vrei să începi și mișcă degetul pe parcursul paragrafului interesant. Ar trebui să vezi apoi câteva opțiuni. Dintre acestea, alege Highlight pentru a sublinia.

Pentru a accesa la final textele subliniate, mergi în Your Library și deschide fișierul My Clippings.

#3: Trimite un fișier către Kindle

Send-to-Kidle este poate cel mai important feature al acestui device. Pe scurt, îți permite să trimiți cărți sau documente către Kidle, într-un format pe care acesta să îl poată citi.

Pentru a realiza acest lucru, tot ce trebuie să faci este să compui un email în care să atașezi fisierul. În câmpul pentru subiect, vei scrie convert, iar la destinatar pune contul tău de Kindle.

Odată trimis mail-ul, Kindle va adăuga automat fișierul în librărie. Totuși, asigură-te că adresa de email de pe care trimiți documentele este adăugată în lista Kindle Personal Documents Service.

Advertisment
Advertisment