Tehnologie

3 Alternative Gratuite Pentru Netflix

Deși poate cărțile sunt mai bune, televizorul este cu siguranță „cel mai bun prieten al omului” în această perioadă. Dar cum nu toată lumea are acces la Netflix, iată 3 alternative gratuite unde poți viziona filmele tale preferate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Recomandarea autorităților este să #StămAcasă. Aceasta ne ține pe cei mai mulți dintre noi cu ochii la televizor. Dar ce te faci atunci când posturile TV au „epuizat” toate subiectele de interes?

Una dintre variante este Netflix. Însă cum Netflix este un serviciu plătit care, în plus, a redus calitatea de streaming în Europa, ne-am gândit să îți oferim câteva alternative gratuite, unde să poți viziona filmele și serialele tale favorite.

Advertisment

Dar înainte… VPN-ul

VPN-ul este o rețea virtuală la care te poți conecta și care îți modifică IP-ul. Astfel, vei putea avea acces la website-urile pe care le vom prezenta, și care blochează accesul utilizatorilor din afara Americii.

Advertisment

Așadar, deși există mai mulți provideri de VPN, noi îți recomandăm să instalezi ProtonVPN. Aceștia oferă un serviciu gratuit, mai mult decât suficient pentru ce vei avea tu nevoie.

Descarcă software-ul, treci prin procesul de instalare, iar la final, alege să te conectezi la un server din US. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Connect.

ProtonVPN - Conectrae Statele Unite

#1: IMDb TV

IMBd a lansat de curând platforma de streaming și oferă o selecție de filme foarte populare. În plus, funcționează atât pe laptop, de pe browser, cât și pe aplicațiile IMDb. Așadar, vei putea utiliza serviciul fie pe iOS, fie pe Android, fie pe televizor.

#2: Redbox Live TV

În plus, față de Netflix, Redbox se diferențiază prin faptul că oferă și televiziune în direct. Cu toate acestea, programele sunt din Statele Unite, ceea ce nu le face de interes pentru România. Totuși, te vei putea bucura de o selecție foarte largă de filme și seriale TV pe această platformă.

#3: Cracle

Deși nu vei găsi aici cele mai noi filme sau seriale, Crackle oferă o calitate foarte bună, ceea ce îl plasează în top 3 platforme de streaming online. Mai mult decât atât, cu siguranță vei descoperi aici subiecte despre care nu ai mai auzit. Așadar, este cu siguranță o platformă care merită încercată.

Site-urile de filme online subtitrate

Website-urile cu care probabil că ești deja obișnuit, nu sunt tocmai legale. În plus, deși îți poți ascunde adresa IP cu un VPN, consecințele utilizării acestor website-uri pirat pot fi destul de grave, iar dacă vei fi prins, riscul îți aparține în totalitate.

Mai mult decât atât, de foarte multe ori, acestea conțin la rândul lor viruși. Chiar dacă există soluții antivirus, nu poți fi niciodată prea sigur. Chiar și MacBook-urile, considerate mai sigure decât PC-urile, sunt în prezent expuse malware-ului.

Advertisment
Advertisment