Extern

Coronavirusul se pare că are și alte simptome

O asistentă din SUA care a îngrijit pacienți infectați cu COVID 19 spune că aceștia prezentau și ochi de conjunctivită.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Coronavirul s-a extins peste tot în lume și a ajuns și în Statele Unite. Aici a avut o evoluție extrem de rapidă pentru că foarte mulți oameni au murit în fiecare zi.

O asistență din America face noi descoperiri

Pe lângă febra mare și tuse uscată se pare că mai există un simptom al coronavirusului. Acesta este ochi de conjunctivită. În urma faptului că au ținut sub observație un număr mare de pacienți cadrele medicale din SUA au descoperit acest lucru.

Advertisment

Chelsey Earnest, este asistenta medicală care a dezvăluit acest aspect. Ea lucrează în cadrul unui spital din statul Washington. Aceasta a observat la pacienții infectați că au ochii roșii, ca și la conjunctivită. Ochii pacienților arătau ca și ochii alergici.

Advertisment

Ea susține că o parte din pacienți au prezentat doar acest simptom, de ochi înroșiți din cauza infecției cu coronavirus.

Academia Americană de Oftalmologie vine cu noi detalii

Academia Americană de Oftalmologie s-a sesizat la spusele acestei asistente și a trimis o alertă tuturor membrilor săi. Reprezentanții academiei susțin că infecția Covid-19 poate duce la conjunctivită. Aceștia trag un semnal de alarmă și cer tuturor medicilor oftalmologi să se protejeze în mod eficient.

Ei trebuie să își acopere gura, nasul și ochii când se află în preajma pacienților ce ar putea fi infectați, pentru a împiedica riscul de contaminare.

Asistenta Chelsey spune că situația actuală este devastatoare. În toate aceste momente critice în care apar în fiecare zi sute de îmbolnăviri și zeci de decese, situația scapă de sub control.Apar mai multe semne vizibile și noi simptome ce indică infecția cu coronavirus

Donald Trump susține că lupta împotriva răspândirii coronavirusului este tot mai crâncenă. În SUA numărul de cazuri infectate este în continuă creștere iar bilanțul morților este alarmant.

Președintele Americii privește totuși optimist spre viitor. Acesta speră ca de sărbătoarea Paştelui catolic, care are loc pe data de 12 aprilie, lucrurile să se stabilizeze .El are speranța că epidemia de coronavirus va fi stopată și americanii își vor putea relua viața de odinioară.

Până atunci trebuie să își protejeze fiecare sănătatea cât se poate de bine pentru că în această perioada se solicită oamenilor să stea cât mai mult posibil în casă.Viața noastră  a tuturor este cea care prezintă importanță în aceste momente. Trebuie sa facem eforturi cu toții pentru a stopa răspândirea acestui virus în comunitate.

Advertisment
Advertisment