Politică

Scandal uriaș între PNL și PSD

Demiterea profesorului Streinu-Cercel constituie un nou motiv de ceartă între cele două mari partide politice.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, a lansat acuze dure la adresa PNL, printr-un mesaj postat de facebook. El crede că profesorul Streinu-Cercel a fost demis deoarece “a avut curajul” să susțină public testarea populației.

Acuzații dure din partea lui Marcel Ciolacu

Președintele interimar al social-democraților nu i-a menajat deloc pe liberali, în urmă deciziei de demitere a lui Streinu-Cercel. Astfel, PNL și PSD sunt din nou în mijlocul unui scandal monstru.

Advertisment

Ciolacu e de părere că “politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul”. Acesta ar fi de fapt motivul demiterii profesorului, spune președintele PSD. El consideră că e inacceptabil, cu atât mai mult cu cât Statul New York și Austria a recurs deja la testarea prin sondaj a cetățenilor.

Advertisment

Marcel Ciolacu mai spune că profesorul a venit cu o serie de măsuri încă de acum trei luni, însă nu au fost aplicate. Pe atunci, toată lumea, cu excepția președintelui Iohannis și a PNL, era speriată, declară el.

Președintele PSD cataloghează guvernul drept “incompetent și de rea-credință”

Ciolacu e nemulțumit de faptul că lui Streinu-Cercel i s-ar fi reproșat public delictul de opinie. Profesorul a spus “verde-n față” că România nu se testează și că există astfel o problema uriașă. Președintele interimar al social-democraților crede că acest lucru nu s-a făcut pentru că nu a dorit guvernul.

Astfel, Streinu-Cercel ar fi fost înlocuit cu o persoană care declară că statul român testează oricum prea mult. Ciolacu e convins că oamenii au înțeles care e de fapt adevărul. El spune că “în România normală condusă de liberali, experții încurcă”.

Marcel Ciolacu e de părere mentalitatea liberalilor presupune că “experții să fie înlocuiți pentru că au curajul de a spune adevărul și nu pot fi controlați”. Mai mult decât atât, el crede că în locul lor sunt puși politruci. Astfel, PNL și PSD, sunt în centrul unui nou scandal politic.

Advertisment
Advertisment