Politică

Robert Negoiță, amendat pentru încălcarea regulilor de izolare

Primarul sectorului 3 și iubita sa au fost amendați dur pentru că au fost găsiți plimbându-se prin parc.

Advertisment
Advertisement

În acest an, Sărbătorile Pascale s-au simțit diferit față de anul trecut, când toți cei dragi se adunau într-un loc. Autoritățile s-au asigurat că toate restricțiile sunt respectate, iar amenzile date au fost usturătoare.

Astfel, oamenii au fost nevoiți să rămână în izolare, cu speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Însă, au fost și persoane care au încălcat prevederile Ordonanței Militare. Printre acestea se numără și primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și iubita sa.

Advertisment

Robert Negoiță, amendat pentru că a fost surprins în parc

Primarul sectorului 3 a primit din partea autorităților o amendă destul de mare. El împreună cu iubita sa se plimbau ieri cu bicicletele prin Parcul IOR din Capitală când au fost observați și filmați de o bucureșteancă. Astfel, cei doi au fost sancționați convențional cu suma de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare.

Advertisment

Femeia care a surprins totul a făcut o postare pe Facebook. Acolo povestește în detaliu cum s-au petrecut lucrurile. Aceasta a început prin a spune că ieri în timp ce trecea pe podul de lângă a observat doi bicicliști.

Apoi a realizat că acela este primarul sectorului 3. Când l-a întrebat de ce nu respectă regulile, Robert Negoiță a răspuns că verifică ca totul să fie în regulă. Femeia n-a fost prea convinsă de răspunsul bărbatului care era îmbrăcat în pantaloni scurți și avea un coș de picnic pe bicicletă.

Cei doi au purtat o discuție de câteva minute, în care primarul a spus că nu el a interzis intrarea în parc a familiilor. După, bucureșteanca a abordat un jandarm care supraveghea accesul în parc. Femeia l-a întrebat de ce Negoiță poate sta în parc. Răspunsul a fost că acesta are declarație pe propria răspundere, iar poliția responsabilă cu parcul este în subordinea lui.

Imediat a apărut și răspunsul primarului

Negoiță a spus pe Facebook că în administrația locală nu este niciodată timp de stat. De aceea, s-a folosit de timpul liber pe care îl avea pentru a rezolva anumite chestiuni pe care le-a tot amânat. Astfel, a zis că a dat o tură completă prin Parcul IOR pentru a verifica dacă este totul în regulă.

El a continuat prin a spune că, din păcate, a constatat că sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid acolo. De exemplu, mobilierul stradal trebuie reparat, iar spațiile verzi refăcute. De aceea, a convocat o ședință cu personalul de la mentenanță pentru a trasa câteva sarcini clare.

Advertisment
Advertisment