Politică

Ponta acuză Guvernul: Au mințit direct și fără rușine profesorii și pensionarii

Victor Ponta e supărat. Acesta a postat azi pe pagina sa de facebook o declarație în care acuză Guvernul: Au mințit direct și fără rușine profesorii și pensionarii.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Victor Ponta a dat verdictul pe pagina sa de facebook. Acesta acuză Guvernul că minte direct și fără rușine profesorii și pensionarii.

Ponta acuză Guvernul: Au mințit direct și fără rușine profesorii și pensionarii

A dat de pământ cu Guvernul lui Ludovic Orban. Victor Ponta a postat pe facebook câteva cuvinte în care acuză Guvernul că minte direct și fără rușine profesorii și pensionarii. Acesta spune că aceștia nu vor să recunoască că există bani la buget atât pentru dublarea pensiilor cu 40%, cât şi pentru a mări salariile profesorilor.

Advertisment

“Sper ca NU ați uitat / Bugetul pentru 2020 NU a fost dezbătut și aprobat de Parlament,  ci a fost angajată răspunderea Guvernului. Guvern care, prin vocea lui Orban și vocea lui Câțu au declarat public, în mod repetat următoarele. Că banii pentru creșterile salariilor profesorilor și pentru majorarea pensiilor SUNT alocați în Buget! Azi este OFICIAL. Au mințit direct și fără rușine profesorii și pensionarii (…) așa cum au mințit părintii referitor la alocații, firmele românesti și, în general, pe toata lumea!”.

Advertisment

Incompetența nu este, din păcate, singura problemă a acestu Guvern

Dar Victor Ponta nu s-a oprit aici. Aceste spune că Guvernul nu este doar incompetent, ci disprețuiește și oamenii. “Explicația: “nu sunt bani” contrazice ceea ce spuneau chiar ei la adoptarea Bugetului ” am alocat banii in Buget” / dar contrazice și ce au făcut tot ei chiar ieri. Au mărit deficitul (adică banii pe care îi împrumută) până la peste 8% din PIB. Adică aproape 20 miliarde de Euro.

Incompetența nu este, din păcate, singura problemă a acestui Guvern. Tupeul cu care mint public și falsifică cifrele trebuie să ne dea de gândit! Dar, cel mai grav, este disprețul față de oamenii pe care îi mint și îi fura. Și apoi îi așteaptă să îi voteze în 27 Septembrie. Îi votați din nou? Dacă da, înseamnă că au au avut dreptate să vă mintă! Eu sper ca nu!”, a spus Ponta pe pagina sa de facebook.

 

 

Advertisment
Advertisment