Politică

Mesajul lui Ludovic Orban de Paște 

Premierul României a transmis sâmbătă un mesaj cetățenilor, cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prim-ministrul a avut un discurs axat pe importanța respectării regulilor impuse de autorități. El a vorbit despre sacrificiile pe care trebuie sa le facem acum și a îndemnat la responsabilitate.

Mesajul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban și-a început mesajul spunând că anul acesta vom sărbători Paștele într-un mod inedit, fiind obligați să stăm acasă. El a evidențiat importanța respectării măsurilor de distanțare socială.

Advertisment

Prim-ministrul subliniază faptul că am trecut prin momente foarte dificile, fiind supuși la încercări la care nu ne-am fi așteptat. Viețile tuturor s-au schimbat în mod drastic în această perioadă de criză.

Advertisment

Acesta spune că e necesar ca toate eforturile făcute până acum să fie susținute în continuare, pentru a da rezultate. Orban consideră că doar în acest fel vom putea depăși cât mai repede pandemia de coronavirus.

Premierul îndeamnă în actuala perioada la o reflecția asupra viitorului. El cere românilor să se gândească la ceea ce va urmă după ce pandemia va fi învinsă. Orban își exprimă încrederea că după aceste sărbători vom fi mai buni, mai umani și mai atenți la problemele apropiaților.

Premierul spune că această perioada foarte dificilă a scos în evidență umanitatea multora dintre noi. Numeroase persoane și-au arătat spiritul de sacrificiu și au dat dovadă de o empatie uriașă. Ludovic Orban a amintit de toate campaniile umanitare desfășurate în ultimul timp pentru cei aflați în nevoie.

Șeful Executivului a transmis, în încheierea mesajului, urări de sănătate și fericire tuturor românilor. El speră că această perioada să ne dea forța de a renaște împreună.

Și Gabriela Firea a avut un mesaj înainte de Paște

Primarul Bucureștiului a evidențiat, de asemenea, importanța de a rămâne în case. Firea le-a cerut părinților și bunicilor să nu iasă nici măcar până la colțul străzii. Ea i-a rugat pe tineri să nu participe la petreceri după Înviere, așa cum se obișnuia în anii trecuți.

Gabriela Firea spune că am muncit prea mult în ultimul timp pentru a compromite totul în câteva zile. Aceasta a spus că e “mai bine plictisit, nerăbdător sau izolat decât pacient”. Firea a încheiat spunând că “viața merită orice sacrificiu”.

Advertisment
Advertisment