Politică

Marcel Ciolacu, atac dur adresat lui Florin Roman

Într-un mesaj dur postat miercuri pe Facebook, liderul PSD a lansat un atac asupra șefului deputaților PNL, Florin Roman.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Criza provocată de pandemia de COVID-19 a afectat profund și lumea politică. Liderii politici au deseori păreri contrare. Se pare că probleme legate de coronavirus nu fac rabat de la acest aspect. Unul din subiectele intens discutate este cel al testelor pentru depistarea infecțiilor.

După ce liderul deputaților PNL, Florin Roman, a atacat PSD într-un mesaj, Marcel Ciolacu a ținut să îi răspundă acestuia pe Facebook la modul cel mai dur. Roman a declarat că nu este testată populația și nici nu au fost cumpărate aparate de testare PCR în județele conduse de social-democrați.

Advertisment

Ciolacu: “Județele conduse de PNL sunt focarele de infecție”

Președintele interimar al PSD îl numește mincinos pe Florin Roman, spunând că încearcă să acopere incompetența Guvernului și a baronilor PNL din județe.

Advertisment

Ciolacu a subliniat faptul că Suceava, Timiș, Arad și Deva, județe sub administrație liberală, sunt focarele de infecție scăpate de sub control. Tot liderul social-democraților a spus că mor oameni din cauza faptului că PNL este incompetent.

Marcel Ciolacu a dat ca exemple pozitive județele Maramureș, Bistrița, Galați, Iași, Vâlcea, Dolj sau municipiul București pentru gestionarea eficientă a situației. Aceste județe sunt administrate de președinți de Consiliu Județean sau primari de la PSD.

El a lăudat faptul că în aceste locuri s-au alocat de urgență fonduri și s-au cumpărat aparate de testare de tip PCR, precum și echipamente de protecție.

Președintele social-democraților a lăudat și măsurile luate de către administrațiile PSD și modul în care au fost dezinfectate localitățile.

Liderul PSD acuză afacerile liberalilor cu hotelurile pentru carantină

Ciolacu se plânge, de asemenea, de lipsa sprijinului din partea Guvernului României pentru toate localitățile în lupta cu noul virus. Acesta consideră că nu au făcut altceva decât să pună bețe în roate primarilor.

Afacerile cu hotelurile pentru carantină deținute de liberali au fost un alt subiect de atac al președintelui PSD. Acesta a dat asigurări că cei de la PNL vor răspunde pentru toate furturile din această perioadă.

Marcel Ciolacu a scos în evidență faptul că cei de la PSD au muncit zi și noapte în interesul cetățenilor. Totodată, acesta a evidențiat că nu s-au testat pe furiș. El l-a dat ca exemplu negativ în acest sens pe Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Advertisment
Advertisment