Politică

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din închisoare

Fostul președinte al Partidului Social-Democrat a transmis luni un mesaj pentru simpatizanții săi.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a transmis simpatizanților lui Liviu Dragnea un mesaj din partea acestuia. Codrin Ștefănescu declară că vorbește aproape săptămânal cu fostul lider al social – democraților.

Mesajul din închisoare al lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea i-a încurajat pe români în această perioadă dificilă. Fostul președinte PSD și-a exprimat îngrijorările referitoare la tot ceea ce se întâmplă în țară.

Advertisment

De asemenea, acesta a criticat dur deciziile luate de Guvernul României în contextul pandemiei de coronavirus. El se teme din cauza “gafelor, stupizenilor și a măsurilor haotice luate de cei care se află la putere”.

Advertisment

Drept urmare, Liviu Dragnea l-a rugat pe Codrin Ștefănescu să transmită un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care l-au votat și l-au susținut. “Nu vă pierdeți speranța!” ar fi îndemnul lui Dragnea.

Fostul președinte al PSD a făcut apel la credință, spunând că “Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată”. Liviu Dragnea e încrezător că vor veni “vremuri senine, fără ură și fără dihonie”.

Codrin Ștefănescu a transmis mesajul fostului lider al social-democraților prin intermediul contului sau de facebook.

În prezent, Dragnea ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni

Liviu Dragnea execută o pedeapsa cu închisoare de trei ani și șase luni, la Penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat în data de 27 martie 2019, în urma acuzațiilor de instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mai mult decât atât, el a fost obligat să plătească în solidar despăgubiri în valoare de 60 000 de lei. Decizia în dosarul respectiv a fost luată cu votul a patru judecătoare din cele cinci, unul fiind împotriva.

Codrin Ștefănescu a deținut funcția de secretar general al Partidului Social Democrat, în perioada în care Liviu Dragnea se afla la șefia formațiunii politice. În prezent, el nu mai are nicio funcție politică.

Advertisment
Advertisment