Politică

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din închisoare

Fostul președinte al Partidului Social-Democrat a transmis luni un mesaj pentru simpatizanții săi.

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a transmis simpatizanților lui Liviu Dragnea un mesaj din partea acestuia. Codrin Ștefănescu declară că vorbește aproape săptămânal cu fostul lider al social – democraților.

Mesajul din închisoare al lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea i-a încurajat pe români în această perioadă dificilă. Fostul președinte PSD și-a exprimat îngrijorările referitoare la tot ceea ce se întâmplă în țară.

De asemenea, acesta a criticat dur deciziile luate de Guvernul României în contextul pandemiei de coronavirus. El se teme din cauza “gafelor, stupizenilor și a măsurilor haotice luate de cei care se află la putere”.

Drept urmare, Liviu Dragnea l-a rugat pe Codrin Ștefănescu să transmită un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care l-au votat și l-au susținut. “Nu vă pierdeți speranța!” ar fi îndemnul lui Dragnea.

Fostul președinte al PSD a făcut apel la credință, spunând că “Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată”. Liviu Dragnea e încrezător că vor veni “vremuri senine, fără ură și fără dihonie”.

Codrin Ștefănescu a transmis mesajul fostului lider al social-democraților prin intermediul contului sau de facebook.

În prezent, Dragnea ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni

Liviu Dragnea execută o pedeapsa cu închisoare de trei ani și șase luni, la Penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat în data de 27 martie 2019, în urma acuzațiilor de instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mai mult decât atât, el a fost obligat să plătească în solidar despăgubiri în valoare de 60 000 de lei. Decizia în dosarul respectiv a fost luată cu votul a patru judecătoare din cele cinci, unul fiind împotriva.

Codrin Ștefănescu a deținut funcția de secretar general al Partidului Social Democrat, în perioada în care Liviu Dragnea se afla la șefia formațiunii politice. În prezent, el nu mai are nicio funcție politică.