Politică

Ion Cristoiu Critică Președintele și Premierul

Critici dure sunt aduse la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban cu privire la situația din Suceava

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Situația actuală din Suceava se datorează consecințelor unui număr mare de îmbolnăviri și decese. Jurnalistul Ion Cristoiu susține de Klaus Iohannis și Ludovic Orban nu au luat măsurile necesare la timp pentru a nu se ajunge în această situație dramatică.

Situație alarmantă în Suceava

Spitalurile din Suceava sunt supra aglomerate datorită numărului mare de îmbolnăviri. Iohannis și Orban nu au luat măsurile necesare. Aceștia au vrut doar să atragă cât mai mulți oameni de partea lor pentru a avea șanse mari la alegeri.

Advertisment

Iohannis pare că nu susține deciziile guvernului însă în realitate lucrurile stau altfel. Oamenii trebuie să înțeleagă altceva special pentru că ei să poată trage sforile așa cum vor.

Advertisment

Apocalipsa de la Suceava un semnal de alarmă pentru toată țară

Președintele și Premierul se bazează pe faptul că România va scapă teafără din această situație de criză. Ei considerau că dacă  se raportează un număr mic de decese oamenii nu o să devină așa disperați.

Tot ce au făcut a fost să manipuleze populația. În realitate ne vom confrunta curând cu o criză economică, greu de crezut.

Cristoiu susține că în cazul Suceava trebuie făcută o investigație penală și jurnalistică în același timp. Este o adevărat tragedie să vezi că oamenii mor pe bandă fără să aibă nici cea mai mică șansă la supraviețuire.

Din cauză că medicii nu mai pot face față situației actuale ei își dau demisia și preferă să plece din câmpul luptei. Fără resurse materiale medicii nu mai pot merge înainte. Acesta este motivul pentru care se închid spitale.Oamenii sunt depășiți de situație și tot mai mulți oameni își pierd viața.

Medicii se confruntă cu o lipsa acută de echipamente de protecție. Este imposibil că aceștia să fie tratați cu indiferență. Fără medici sistemul medical se dărâma și nu mai are cine trata bolnavii.

Este inadmisibil să se aștepte că medicii să înfrunte pericolul cu mâinile goale.În urma situației triste din Suceava autoritățile au decis ca toți locuitorii orașului să între în carantină totală.

La Spitalul Județean Suceava s-a înregistrat cel mai mare număr de îmbolnăviri și decese. Aici au fost infectate cu coronavirus cele mai multe cadre medicale. Situația este cu adevărat drastică.

Până în prezent Suceava și București sunt cele mai afectate orașe de la noi din țară.

Advertisment
Advertisment