Politică

Greșeala fatală a lui Ludovic Orban. A fost prins fumând cu masca de protecție sub bărbie

Greșeala fatală a lui Ludovic Orban. A fost prins fumând cu masca de protecție sub bărbie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un gest al premierului Ludovic Orban i-a făcut pe internauți să îl critice pe acesta. Premierul a fost fotografiat fumând cu masca de protecție sub bărbie.

Greșeala fatală a lui Ludovic Orban. A fost prins fumând cu masca de protecție sub bărbie

Duminică, 16 august 2020, jurnalista Floriana Jucan a făcut o fotografie de senzație. Aceasta l-a prins pe Orban fumând cu masca de protecție sub bărbie. Ludovic Orban va trebui să dea niște explicații. Tuturor românilor care l-au văzut cum a sfidat legile. Fotografia a fost făcută de jurnalista Floriana Jucan și a ajuns imediat virală.

Advertisment

“Poartă mască de protecție corect! Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris Floriana Jucan în mesajul pus pe facebook.

Advertisment

Orban a început imediat să fie criticați de internauți

Așa cum era de așteptat, când au văzut postarea, internauții au început imediat să arunce cu noroi în Orban. “Un model de “comportare”. Nota 0 la …Purtare! Un dezmăt total dacă o fi aşa cum e în postare. Campanie de informare pentru proşti, nerespectată de Guvern și restul celor de la putere în frunte cu “șeful statului“, sunt câteva dintre comentariile internauţilor.

De ziua sa, a fost surprins cum fuma și bea alcool într-un birou din Guvern

Dar Ludovic Orban nu este la prima abatere. Chiar de ziua sa, Orban a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, într-un birou din Guvern. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, când terasele au fost redeschise, Orban s-a făcut din nou de râs. El a ieșit alături de colegi şi de consilieri la terasele din Centrul Vechi, unde a fost fotografiat în timp ce bea bere.

Advertisment
Advertisment