Politică

Ciolacu s-a săturat de dispute politice

Liderul PSD a declarat ca nu mai vrea alte dispute politice și propuneri legislative populiste.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj prin intermediul unei scrisori liderilor politici. Presedinții PNL, USR, UDMR, Pro Romania, ALDE, PMP și liderului grupului minorităților naționale de la Camera Deputaților au fost destinatarii.

Ciolacu, mesaj ferm pentru liderii politici

Acesta a le-a adus la cunoștintă faptul ca toate partidele politice ar trebui sa aibă un singur scop în aceasta perioada. Formațiunile trebuie sa lucreze pentru găsirea unei soluții pentru a depăși această perioadă de criza.

Advertisment

Marcel Ciolacu a făcut un apel către lideri, prin care le-a cerut sa renunțe la calcule electorale și dispute politice. Acesta crede ca măcar în situația actuala, partidele ar trebui sa lucreze împreuna.

Advertisment

Prețedintele Camerei Deputaților atrage atenția ca nu mai este timp de calcule electorale și de dispute politice. El e de părere ca politicienii nu își mai permit întârzieri și greșeli. El adaugă ca e convins de faptul ca fiecare partid are experți în diverse domenii de activitate, iar aceștia pot veni cu soluții.

El a subliniat că Romania are mare nevoie de un proiect care sa aibă sprijinul tuturor forțelor parlamentare și care sa fie implementat cât mai rapid.

În scrisoarea adresată tuturor liderilor partidelor parlamentare și al grupului minorităților de la Camera Deputaților, Ciolacu spune că România traversează cea mai gravă criză socială și economică, pe timp de pace, din ultimul secol.

Președintele Camerei Deputaților adaugă că lipsa totală de dialog dintre Putere și Opoziție, dintre Guvern și Parlament sau dintre partidele politice parlamentare se răsfrâng deja în mod negativ asupra cetățenilor, care așteaptă mult mai mult din partea celor pe care i-au ales.

Romania, afectata de crize

Pandemia de coronavirus creează probleme uriașe tarii. Bilanțul de cazuri depistate cu Covid-19 creste zilnic, iar spitalele fac fata cu greu situației. Totodata, multi medici aleg sa demisioneze de teamă.

Pe lângă această criză medicală, Romania se confruntă și cu o criză economică. Tot mai multe firme au probleme financiare din cauza inactivității și au suspendat numeroase contracte de munca.

În cazul în care starea de urgenta se va prelungi cu încă o luna, firmelor le va fi foarte dificil sa supraviețuiască.

Advertisment
Advertisment