Extern

Scandal fără precedent la Casa Albă. Trump a fost dat în judecată

În ultima perioadă Casa Albă are parte numai de scandaluri. Mai nou, președintele Donald Trump a fost dat în judecată.

Președintele Donald Trump a fost dat în judecată de propria nepoată. Aceasta spune că a fost înșelată cu zeci de milioane de euro într-o moștenire.

Scandal fără precedent la Casa Albă. Trump a fost dat în judecată

Donald Trump nu are parte de liniște. Acesta a fost dat în judecată chiar de propria sa nepoată, pentru că a fost înșelată de acesta cu zeci de milioane de euro într-o moștenire. În plângerea făcută de aceasta mai are și Maryanne Trump Barry, sora lui Trump, dar și societatea imobiliară a lui Robert Trump. Acesta a decedat în luna august a acestui an. Potrivit Reuters, tot în plângere se regăsesc şi unele dintre alegaţiile din recenta ei carte autobiografică. Aceasta se numește ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man.”

Frauda nu este doar o afacere de familie, ci era un mod de viață

În plângerea penală, Mary spune că Trump și ceilalți au vrut să o păgubească cu o casă a bunicului ei Fred Trump, tatăl lui Donald Trump care a murit în 1999. ”Frauda nu era doar o afacere de familie – era un mod de viaţă”, susţine Mary Trump. De asemenea aceasta spune, prin avocatul său că cei pe care i-a acţionat în judecată ”m-au trădat prin colaborarea lor în secret pentru a fura de la mine.

Spunând minciună după minciună despre valoarea a ceea ce am moşteni. Și prin a mă păcăli să renunţ la tot pentru o fracţiune din valoarea justă” a moştenirii. Trump nu a stat pe gânduri, ci a luat o hotărâre:  „Am ajuns în această funcţie de putere şi importantă pentru a lua decizii pentru poporul care ne-a ales cu atâta mândri. Iar una din cele mai importante puteri a fost considerată de multă vreme selectarea Judecătorilor Curţii Supreme a Statelor Unite. Avem această obligaţie, fără întârziere!”, a scris Trump pe Twitter.

 

Tags
Close