Extern

Ivanka Trump i-a lăsat pe americani fără cuvinte. Vrea să testeze vaccinul anti coronavirus

De necrezut. Fiica președintelui american, Ivanka Trump, vrea să facă un lucru incredibil. Să testeze vaccinul anti coroanvirus.

Când acesta va fi pe piață, Ivanka Trump a declarat că vrea să testeze vaccinul anti coronavirus.

Ivanka Trump i-a lăsat pe americani fără cuvinte. Vrea să testeze vaccinul anti coronavirus

Invitată în emisiunea The View de la ABC, fiica lui Trump i-a lăsat uimiți pe americani cu declarația sa. Aceasta a spus că vrea să testeze vaccinul anti coronavirus. De asemenea, Ivanka a spus că  „Am încredere în FDA”. Mai mult, pentru a întări ceea ce a spus în emisiunea, a postat un tweet pe pagina personală. Ea i-a transmis prezentatoarei emisiunii că este de acord să testeze vaccinul chiar în platou. “Am încredere în FDA și așa ar trebui să facă toți americanii. Înfrângerea virusului ar trebui să devină prioritatea noastră colectivă”, a menționat Ivanka.

Renumitul medic Anthony Fauci a declarat că are încrederea în lansarea vaccinului până la finalul acestui an

La rândul său, renumitul doctor Anthony Fauci, a declarat în această săptămână la postul de televiziune CBS, că are toată încrederea în lansarea unui vaccin până la finalul lui 2020. „Scenariul cel mai probabil este că îl vom avea până la sfârșitul anului. Avem toate speranțele că putem începe vaccinarea propriu-zisă la începutul lui 2021”, a declarat acesta. Medicul a menționat că e posibil ca fazele de testare să fie în noiembrie sau decembrie, dar e posibil să se întâmple asta și la finalul lui octombrie.

„Vom avea un vaccin cât de curând. Poate chiar înaintea unei date foarte speciale. Știți la ce mă refer”, a declarat pe un ton aparent relaxat, dar bine țintit, Trump în timpul unei întâlniri informative susținute, luni, la Casa Albă. Abilul președinte a făcut și o aluzie la o posibilă tergiversare, de către FDA, a testărilor clinice pentru a-i diminua șansele la un al doilea mandat, cu menționarea din nou a acelui „deep state”, care apare recurent și, potrivit specialiștilor, chiar obsesiv în discursurile sale, precizează Daily Mail.

 

Tags
Close