Extern

Hillary Clinton a avut o cosmeticiană româncă

Toată perioada cât Bill a fost stăpânul lumii, Hillary a avut grijă să arate impecabil. Și, chiar dacă puțin știu acest lucru, fosta primă doamnă a Americii a avut o cosmeticiană româncă

Advertisment
Advertisement

Monica Maria Colda, este cosmeticiană româncă care s-a ocupat o bună bucată de vreme de Hillary Clinton, prima doamnă a Americii.

Hillary Clinton a avut o cosmeticiană româncă

I-a plăcut atât de mult românca, încât Hillary Clinton a ales ca Monica Maria Colda să se ocupe de tenul său. Iar şedinţele cosmetice având loc chiar la Casa Albă, reşedinţa preşedinţilor SUA. Într-un material redactat în 1993, jurnaliştii de la New York Magazine au afirmat că Maria Colda zbura de la New York la Washington ori de câte ori Hillary avea nevoie de serviciile sale.

Advertisment

Prima doamnă are un ten perfect

Iată ce declaraţie a dat la un moment dat celebra cosmeticiană: “Prima doamnă nu s-a schimbat față de perioada când i-am făcut primele tratamente faciale. Are un ten perfect, o piele foarte fină. Mă simt onorată că mă preferă pe mine, e un vis devenit acum realitate”. Devenită protejata lui Hillary, Colda a evitat totdeauna să răspundă întrebărilor indiscrete despre viaţa cuplului Clinton la Casa Albă. Chiar dacă reporterii în căutare de picanterii făceau eforturi uriaşe.

Advertisment

O ședință a costat-o pe Hillary Clinton doar 68 de dolari

În ceea ce priveşte costul acelor şedinţe de cosmetică, acestea erau extrem de ieftine pentru o persoană de talia lui Hillary: 68 de dolari, iar pentru o mască facială soţia lui Bill scotea din buzunar doar… 30 de dolari. Şi când te gândeşti că drumul dus-întors al cosmeticienei de la New York la Washington se ridica la… 270 de dolari.

L-a iertat pe soțul său

Potrivit libertatea.ro, Hillary Clinton a fost prima doamnă a Americii timp de 8 ani, între 1993 şi 2001. Atât au durat cele două mandate de preşedinte ale soțului său, Bill Clinton. Din păcate, în acea perioadă au apărut mai multe scandaluri sexuale. Cel mai important a fost legat cel în care Monica Lewinsky, a întreținut relații sexuale cu acesta chiar în Biroul Oval de la Casa Albă.

 

Advertisment
Advertisment