ActualitateStiri

Adolescentă bătută de alte două fete în curtea unui liceu din Hunedoara

Advertisment
Advertisement
efume.ro

O adolescentă de 11 ani a fost bătută de alte două fete în curtea unui liceu din Hunedoara.

O fată de 11 ani din municipiul Hunedoara a fost bătută în curtea unui liceu din localitate de către alte două tinere adolescente, cu vârstele de 12 şi 13 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, în cauză fiind deschisă o anchetă penală pentru loviri sau alte violenţe, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Advertisment

Incidentul a avut loc pe 4 septembrie, o zi mai târziu mama victimei primind pe telefonul mobil o înregistrare video făcută la momentul agresiunii. Femeia s-a prezentat marţi după-amiază la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa, şi a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de către celelalte două fete minore.

Advertisment

“Femeia a reclamat faptul că, în data de 5 septembrie, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Autoarele agresiunii au fost identificate şi audiate în prezenţa părinţilor, cu avocat şi un reprezentant Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale care se impun

Advertisment
Advertisment