Actualitate

Un Depozit Din Mogoşoaia Va Fi Transformat În Spital

Auchan și Leroy Merlin vor construi un loc unde sute de persoane comntaminate cu noul coronavirus vor fi internate

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cele două companii își unesc forțele și transformă depozitul din Mogoșoaia într-un spital unde pot fi supravegheate medical persoanele noncritice.

Auchan și Leroy Merlin fac un centru de spitalizare cu suportul Ministerului Sănătății

Auchan și Leroy Merlin se alătură eforturilor depuse de medicii care lupta din linia întâi împotriva coronavirusului. Cele două companii vor să ofere oamenilor contaminați șansa de a putea fi internați într-un centru de spitalizare.

Advertisment

Epidemia de coronavirus a făcut ravagii la nivelul țării România. Ministerul Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență sprijină acest proiect.

Advertisment

Cele două companii au demarat deja organizarea acestui centru care poate deservi în curând persoanele cu probleme. O clădire deținută de Leroy Merlin din zona Mogoșoaia va deveni un centru de primire, cazare și supraveghere medicală a persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Dacă situația se va agrava și mai mult și vor apărea și mai multe cazuri de îmbolnăviri va fi nevoie de mai mult spațiu pentru bolnavi.

Spitalele sunt supra aglomerate iar medicii suprasolicitați. În acest context orice alt centru de spitalizare este un real beneficiu.

Un depozit de 7.500 m2 va fi transformat într-un spital special creat pentru bolnavii de coronavirus

Acest depozit va fi echipat în mod corespunzător cu toate utilitățile necesare și va arata curând ca un spital. S-au început deja lucrările de amenajare astfel încât clădirea va putea fi folosită ca și centru de îngrijire bolnavi.

Autoritățile medicalevcor avea control total asupra acestui spațiu iar cadrele medicale profesioniste se vor putea ocupa aici de îngrijirea și tratarea bolnavilor.

Inițiativa luată de Leroy Merlin și Auchan este una care aduce reale beneficii sistemului medical. Este vorba despre un spital de campanile de mare ajutor în aceste momente de cumpănă.

Dacă se vor primi aici un număr mare de persoane infectate spitalele nu ar mai fi supuse permanent la o asemenea presiune.

S-ar putea că în curând și alte depozite din țară să fie transformate în spitale. Orice sprijin este extrem de important în aceste momente. Director general Auchan Retail România este inițiatorul acestui proiect și merită toată admirația noastră a tuturor.

El a demonstrat încă o dată că este vorba despre o firmă responsabilă care se implică activ într-un proiect pentru umanitate.

Acesta își dorește din plin că oamenii bolnavi să se afle în siguranță și să poată fi internați într-o unitate de primire. Aici au șansa să fie tratați și poate chiar vindecați unii dintre ei. Este vorba de fapt despre șansa la viață.

Este momentul că și alte companii de la noi din țară să furnizeze material și servicii special amenajării unor centre similare.

Advertisment
Advertisment