Actualitate

Spania se confruntă cu tot mai multe decese

Pe teritoriul Spaniei un număr de 1.326 de oameni au murit din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19 iar 24.926 de persoane sunt infestate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În Spania situația este cu adevărat drastică. Coronavirusul a atacat dur această țară după ce a făcut ravagii în Italia.

Un număr foarte mare de oameni au murit după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Spaniolii sunt foarte speriați pentru că statisticile actuale nu arată deloc bine.

Advertisment

În Madrid au fost multe persoane depistate pozitiv

Spitalele din Madrid au fost supraaglomerate după ce un număr mare de pacienți au fost internați aici. Medicii și asistentele fac eforturi foarte mari de a-i ține sub supraveghere medicală.

Advertisment

Spania a fost dur atacată de această pandemie care s-a extins rapid la nivel global. Bilanțul epidemic este cu adevărat îngrijorător având în vedere că au murit peste o mie de oameni într-un timp relativ scurt.

În ultimele 24 de ore au murit 324 de oameni. Cele mai multe cazuri cu coronavirus au fost depistate în Madrid. Până acum s-au înregistrat 8.921 persoane testate pozitiv și 804 decese.

Regiunea Catalonia, a două regiune grav afectată după Madrid

În regiunea Catalonia s-au depistat 4.203 cazuri de coronavirus în timp ce 122 de oameni au murit. În acestă zona erau foarte multe persoane în vârstă ce aveau peste 60 de ani.

Următoarea regiune afectată este Țara Bascilor unde s-au înregistrat 1.725 de cazuri pozitive și 85 de morți. La nivelul țării, statistica arată că 1.588 persoane s-au vindecat în urma eforturilor depuse de doctori.

În întreaga lume au murit 11.129 de persoane din cauza coronavirusului. Conform statisticilor un număr de 258.930 de oameni au fost infectați iar virusul a lovit tragic nu mai puțin de 163 de țări.

Doar în cursul zilei de vineri au murit 1.303 de oameni la nivel mondial și au apărut alte 26.250 de cazuri noi de infectare. În Italia au fost înregistrate cele mai multe decese, această fiind urmată de Spania și Iran.

În Italia, primul caz de deces s-a înregistrat la sfârșitul lunii februarie, iar până acum a trecut de 4.000.

China este locul de unde a izbucnit epidemia de coronavirus. Aici au fost anunțate 80.976 de cazuri, dintre care 71.150 s-au vindecat iar 3.248 au murit. După China, Italia, Spania și Iran țările cele mai afectate sunt Franța, unde au murit 450 de oameni și America unde au fost înregistrate 205 decese.

Advertisment
Advertisment