Actualitate

Ovidiu Lipan Țăndărică se declară un bunic fericit

Acesta speră că nepotul său să ajungă un mare muzician și să ducă tradiția de familie mai departe. Toți bărbații din familia Țăndărică au ajuns renumiți muzicieni

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Nepotul lui Țăndărică se numește Jonathan și reprezintă bijuteria familiei. Toți sunt extrem de fericiți în special bunicul lui care este extrem de energic și foarte optimist în ceea ce privește viitorul copilului..Jonathan s-a născut exact la o lună după ce bunicul său a aniversat vârstă de 67 de ani.

Ovidiu Lipan Țăndărică își dorește o carieră muzicală de succes pentru nepotul sau

Ovidiu Lipan Țăndărică este mai fericit că niciodată. El are planuri mari pentru micuțul care abia a venit pe lume. Își dorește să fie un muzician renumit care să dea dovadă de mult talent că și tatăl său.

Advertisment

Ovidiu este un membru legendar al formației Phoenix, care a reușit să se afirme în muzică așa cum și-a dorit. În plus, el este responsabil și pentru realizările muzicale ale fiului său, Alexander. Fiul sau s-a născut în Germania și a absolvit Conservatorul în Olanda. A devenit compozitor, solist și chitarist de excepție. A cântat în multe trupe și a încântat mii de spectatori cu muzică lui.

Advertisment

Cât de emoționat a fost Ovidiu Lipan Țăndărică la aniversarea de 67 de ani

Alexander trăiește în Germania însă mai vine și în România. El a venit la București în ultima zi a anului trecut pentru a-i face o surpriză tatălui sau cu ocazia aniversării. Petrecerea a avut loc la un club muzical din Centrul Istoric iar prezența lui acolo l-a bucurat foarte mult pe tatăl său.

Vizită-surpriză a lui Alexander l-a emoționat până la lacrimi și i-a arătat latura sensibilă în față tuturor invitaților. Deși îi desparte o distanță mare Alexandru încearcă să vină în țară ori de câte ori are ocazia. Legătură dintre cei doi este foarte strânsă, pe aceștia îi unește atât muzică cât și relația tată-fiu.

Alexander are o pasiune pentru cobza românească și învață limba română. Acesta iubește să cânte alături de tatăl și profită din plin de toate ocaziile apărute. În urmă cu ceva timp a apărut și la premieră show-ului ”Două lumi”, de la Teatrul Național din București.

Alexander și-a dorit dintotdeauna să se lanseze în muzică și spune că îi place foarte mult să cânte în România. Ovidiu Lipan Țăndărică are numeroase colaborări pe plan muzical cu fiul sâu.

Ovidiu șI Alexander fac muzică împreună și petrec clipe minunate. Seara merg împreună la restaurant, ori de câte ori au ocazia și se simt minunat. Sunt doi artiști de prestigiu care au toate șansele ca micuțul venit pe lume să îi urmeze pe acest drum.

Advertisment
Advertisment