Actualitate

Medicul, Giuseppe Remuzzi face afirmații cutremurătoare

Directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri susține că în Italia exista deja o pneumonie atipică din urmă cu 5 luni

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În urma cercetărilor făcute acest medic italian are o teorie proprie în privința pandemiei de coronavirus. El consideră că încă din luna noiembrie 2019 a apărut în Italia o prenumonie severă. Medicul explică cum a fost posibil să se întâmple un dezastru de proporții așa de mari în această țară.

De la o pneumonie severă la coronavirus doar un singur pas

Giuseppe Remuzzi, are o teorie conform căreia în Italia virusul COVID-19 a apărut cu mult timp în urmă de a se manifesta. Așa se explică tragedia prin care trece Italia de ceva vreme. Bilanțul morților crește semnificativ de la o zi la alta și de la o oră la alta.

Advertisment

Numai zilele trecute erau 4.000 de morți iar azi sunt deja 5,476. Din cauza epidemiei mor atât tineri cât și bătrâni, nici o categorie de vârstă nefiind privată de îmbolnăvire. Cele mai multe decese sunt înregistrate la nivelul vârstnicilor pentru că de cele mai multe ori aceștia prezintă și alte afecțiuni.

Advertisment

Rusia aliatul Italiei în plină criză de coronavirus

Tot mai mulți oameni mor în timp ce Bergamo este orașul care se află în cea mai critică situație, înregistrând mii de morți. Deocamdată singura veste bună vine din parte rușilor. Aceștia s-au oferit să le ofere un sprijin medical din partea armatei.

Prin urmare reprezentanții armatei, îndemnați de președintele Vladimir Puțin sprijină Italia în aceste clipe de grea încercare. Epidemia cu coronavirus s-a extins foarte repede și a făcut adevărată ravagii în toată țara.

Guvernul italian a decis să oprească producția, având în vedere dezastrul care are loc în această țară. Toate activitățile neesențiale au fost suspendate pentru a stopa răspândirea virusului cât de mult posibil. Funcționează doar sectoarele absolut necesare cum ar fi spitalele, poliția și armata.

Chiar și în aceste condiții, situația este alarmantă pentru că tot mai mulți mor în ultimele zile. Premierul Giuseppe Conte se arată extrem de îngrijorat când privește statisticile și vede că apar din ce în ce mai multe decese.

Pandemia de coronavirus s-a extins rapid la nivel global. Statistica arată că aproape un miliard de persoane se află în izolare la domiciliu. Măsura de izolare generală a fost preluată de toate țările afectate pentru a preveni riscul de contaminare, Toate măsurile obligatorii impuse trebuie strict respectate pentru a se putea depăși cu bine această situație extrem de dificilă.

Advertisment
Advertisment